Árnyékolástechnika

Interablak Stúdió Győr

Az INTERNORM nyílászáró család, valamint Schlotterer árnyékolástechnikai termékek értékesítésével, illetve a tervezés és a kivitelezés fázisaiban műszaki tanácsadással segítjük ügyfeleinket, és képzett szakembereinkkel beépítési szolgáltatást nyújtunk.

http://interablakstudio.hu

E-mail: info@interablakstudio.hu

ALUKON GmbH – árnyékolástechnika

január 14, 2012
Kategóriák: Árnyékolástechnika 

Cégünk 1974-ben alakult Németországban, a mai napig az eredeti német minőséget képviselve. Az ALUKON Rendszerek garanciát, megbízhatóságot és hosszú élettartamot kínálnak használójuk számára.

Az ALUKON redőny rendszerek védelmet nyújtanak a betekintések-, külső zajok, betörőkkel szemben, valamint hőszigeteltségüknek köszönhetően nem engedik a szoba melegét elveszni.

Az ALUKON szúnyogháló kezelése egyszerűbb más társával szemben, ugyanis az úgynevezett klikk-klakk rendszerrel szúnyoghálónk felengedésekor nem csapódik fel, hanem egyenletes tempóban ereszkedik fel.

Az ALUKON garázskapu helytakarékosságának köszönhetően nem kell centizgetni a garázsba való beálláskor és kiálláskor.

Az ALUKON zsaluzia modern korunk egyik egyre kedveltebb árnyékolója, ahol a lamellák állíthatóságával Ön szabályozza a fény beesési szögét és mennyiségét otthonába.

Széles termékpaletta és színválaszték áll mindenki rendelkezésére!

Böngésszen weboldalunkon és keresse viszonteladóinkat az egész ország területén! Magyar területi képviselőnk segítségével könnyen eljuthat egy Önhöz közel lévő értékesítőnkhöz.

„Az Ön kívánsága – a mi rendszerünk”

Fehér és Társai kft.

január 29, 2011
Kategóriák: Árnyékolástechnika, Árnyékolástechnika 

A Fehér és Társai kft. immár több mint két évtizede nyújtja szolgáltatásait az árnyékolástechnika területén. Elsődlegesen árnyékolók: redőny, zsaluzia, napernyő, napellenző forgalmazásával foglalkozik. A termékekre jellenzőek a magas minőségi mutatók. A redőnyök tökéletes fényzárást biztosítanak, hogy kellemesebb és teljesebb pihenést tegyenek lehetővé. A vállalkozás alkalmazásában lévő mesterek gyorsan és szakszerűen helyezik fel a redőnyöket, igény szerint motorral is eljátják őket. A cég bemutatóterme Budán található, ahol az árnyékolástechnikai termékek mellett a fűtéstechnikai eszközökkel is ismerkedhet.

http://www.arnyekolas.hu

Bemutatóterem: H-1033 Budapest, Szőlőkert köz 9.
Telefon: (+36-1) 387-79-09

Parketta, Ajtó-Ablak Diszkont

január 28, 2011
Kategóriák: Árnyékolástechnika, Burkolóanyagok, Nyílászárók 

Parketta: Szalag, hagyományos, lamináltpadló, szegélyek, kiegészitők állandó akciós áron. Nyilászárok,ajtó-ablak müanyag és fa,beltéri ajtók,biztonsági acélajtók,redönyök kaphatók

Cím: 1133 Budapest XIII.ker, Hegedüs Gy.105.
Telefon: 239 1538; 06 30 596 5384
Fax: 239 1538
Internet: http://www.parkettadiszkont.hu
E-mail: parkettadiszkont@citromail.hu

Bálint Árnyékolástechnika

január 22, 2011
Kategóriák: Árnyékolástechnika 

Műanyag REHAU nyílászárok, ARTDOR ajtópanelek, bejárati ajtók, garázskapuk, redőnyők, reluxák, napellenzők és szalagfüggőnyők forgalmazásával foglalkozunk. gyors, pontos szakszerű és minőségi munkát kínálunk. Szállítunk magánszemélyeknek és visszonteladóknak is nagyon kedvező áron. érd.:06-30-406-7303 Hajagos Kiss Margit

Cím: 6034 HELVÉCIA, BARACKVIRÁG U 4.
Telefon: 06-30-406-7303
E-mail: hkissmargit@bbnet.hu

Következő oldal »