Kerítés, kapu

V-kaputechnika – Garázskapu, ipari kapu

V-Kaputechnika – garázskapuk, ipari kapuk, kapu-nyitók, SCAN-DOOR teleszkóp kapuk, sorompók, térelválasztó rendszerek, ipari lengőajtók, PVC szalagfüggönyök, tolókapuk, szárnyas kapuk,  forgalmazása, szerelése, szervizelése, átalánydíjas karbantartása.
Cégünk több mint 15 éve foglalkozik lakossági és ipari kaputechnikai kereskedelemmel és beépítéssel. Vállaljuk már beépített kapuk utólagos automatizálását is.

Az általunk forgalmazott ipari kapuk alkalmasak szervizek, raktárak, üzemek lezárására. A jól megválasztott ipari kapu gyorsítja egy raktárépületnél a ki- és berakodást, a logisztikát. A gyors járású, vagy hőszigetelt ipari kapu segít megőrizni az épület hőmérsékletét, csökkentve az épület fűtési költségét. Nálunk biztosan megtalálja cége számára a megfelelő ipari kapu megoldást.
Garázskapuink között megtalálhatóak a legmodernebb billenő és szekcionált kapuk. A panelek széles szín- és mintaválaszték közül választhatóak ki. Hőszigetelt és szigeteletlen kivitelben is kínáljuk garázskapuinkat.

A garázskapu kiválasztása előtt, tájékozódjon a gyártóról az Interneten.

Fontos, hogy a választott garázskapu évtizedekig problémamentesen működjön, ezért csak ismert és megbízható gyártó termékét válassza. Minőségi termékeinkkel garantálni tudjuk, hogy az Ön által választott kapu hosszú ideig kiszolgálja a mindennapokban.
A garázskaput az esetleges későbbi meghibásodásból, vagy balesetből eredő kellemetlenség elkerülése végett csak szakértővel szereltesse be.

Tekintse meg weboldalunkat: V-Kaputechnika
Helyszíni felmérésért hívja kollégánkat bizalommal a +36 30 946 8947-es telefonszámon.

PÁ-JA Kft Építőanyag kis- és nagykereskedelem

szeptember 10, 2011
Kategóriák: Falazóanyag, tégla, Kémények, Kerítés, kapu 

A Pásztor&Jakab Kft Őrbottyáni TÜZÉP telepén minden építőanyagot megtalál, amelyre szüksége lehet az építkezés folyamán.

Leier kémény rendszerek teljes választéka, és folyamatos akciók várják a telepünkre látogatókat.
– Kerti burkolatok kialakításához Leier térkő, és Semmelrock térkő választékunkat kínáljuk.
– Falazóanyagaink közül megemlítem a Porfix rendszert, az Ytong termékcsaládot, illetve Leier, Bramac, Porotherm tégláinkat.
– A tetőfedéshez Leier, Bramac, Creaton cserepek közül választhatja ki a megfelelőt.

Weboldalunkon megtekintheti aktuális akcióinkat, árainkat, valamint a legfrissebb építőipari híreket.

Cég: PÁ-JA Kft Építőanyag kis- és nagykereskedelem
Cim: 2112 Veresegyház Fő út 53
Telefon:06 28 385 223
E-mail:pajakft@invitel.hu
Weboldal: www.pa-ja.hu

Kavics Invest Kft.

február 24, 2011
Kategóriák: Kerítés, kapu, Kerítés, kapu 

Cégünk horganyzott illetve porszórt technológiával készített fém kerítések értékesítésével, telepítésével foglalkozik. Minden igényt kielégítően tudunk, egyedi elképzelésekhez igazodó kerítéseket készíteni. Széles választékot nyújtunk legyen szó az oszlopok, vagy a kerítések méretéről, színéről, vagy a telepítési lehetőségekről. Termékeink közvetlenül a gyártósorokról érkeznek ezért a legkedvezőbb árakat tudjuk kialakítani!

Cég: Kavics Invest Kft.
Cim: 2315 Szigethalom Mű út 270.
Telefon:+36 30 942 88 84
E-mail: gabor@thomann.hu
Weboldal: www.olcsokerites.shp.hu

Vaskakas Építő, Vasszerkezet Gyártó Kft.

február 22, 2011
Kategóriák: Lakatos munkák, Fémszerkezetek, Kerítés, kapu 

„Hajlított,vágott,hegesztett vas, az ön partnere a Vaskakas!” Ahogy cégünk mottója is mutatja: mindennemû fém -és vasipari megmunkálást: kerítés -és kerítéselemek gyártását, kordonok, épületszerkezetek, konténerek, emelõhátfalak, gépjármûfelépítmények gyártását vállaljuk. Megbízóink, megrendelõink körét folyamatosan bõvíteni szeretnénk, ezért nagyon fontos számunkra a minõségi, gyors, megbízható munka.

Vasszerkezet Gyártó Kft.
Cím: 2209 Péteri, Táncsics M. u. 58.
Telefon: 06-70-942-5056; 06-70-327-9815

Kapu-Centrum Kft.

január 25, 2011
Kategóriák: Kerítés, kapu, Kerítés, kapu 

A KAPU-CENTRUM® Kft. parkoló berendezések, automata parkolóházak, garázsajtók, ipari kapuk, kapumozgató automatikák, központiporszívó-rendszerek, forgalmazásával, szerelésével, szervizelésével és karbantartásával foglalkozik.

Cím: 1039 Budapest, Árpád u. 21/b.
Telefon: (1) 240-8118; (20) 579-0290
Fax: (1) 453-2785
Internet: http://www.kapucentrum.hu
E-mail: kapucentrum@kapucentrum.hu

Következő oldal »