Hőszigetelés

Lakasorvos

március 24, 2014
Kategóriák: Generálkivitelezés, Hőszigetelés, Kőműves munkák 

A lakás-felújítási piacon szerzett tapasztalatainkra és együttműködő partnereink szaktudására alapozva vállaljuk lakó- és gazdasági épületek részleges és teljes körű felújítását.

Válasszon teljes körű felújítási szolgáltatásaink közül:

 • Ingyenes kiszállás, felmérés, ingyenes tételes árajánlatadás
 • Szaktanácsadás, ingyenes belsőépítészeti tanácsadás
 • Bontási szakmunka
 • Kőműves munka, betonozás, falazás
 • Hő- és hangszigetelés, külső és belső nyílászárócsere
 • Födémkészítés, tetőfedés, bádogos munka
 • Vízszerelés
 • Kéményfelújítás, kéménybélelés
 • Gipszkarton-szerelés
 • Hideg- és meleg burkolás
 • Festés, mázolás, tapétázás

Cég: Lakasorvos
Cim: 2300 Ráckeve Petőfi S 1
Telefon: 06 20 3880 098
E-mail: acspal@citromail.hu
Weboldal: www.lakasorvos.com

OBEX Kft.

március 15, 2013
Kategóriák: Homlokzat felújítás, Hőszigetelés 

A cég épületek utólagos szigetelésével foglalkozik. Vizes falak, pincék, épületszerkezetek utólagos talajnedvesség elleni szigeteléseit végzik, a legmodernebb technológiák alkalmazásával, úgy mint acéllemez besajtolás, nyomás alatti injektálás, falvágás, kenhető szigetelések. Ezeken kívül műszeres épületdiagnosztikával, hőkép, és hőtérkép készítéssel is foglalkoznak. Kiváló referenciákkal és panaszmentes ügyfélkőrrel büszkélkedhetnek.

Cég: OBEX Kft.
Cim: 2192 Hévízgyörk, Széchenyi u. 18.
Telefon: 06-30-9501-306
E-mail: vizesfalak@gmail.com
Weboldal: http://szigeteles.net

Interablak Stúdió Győr

Az INTERNORM nyílászáró család, valamint Schlotterer árnyékolástechnikai termékek értékesítésével, illetve a tervezés és a kivitelezés fázisaiban műszaki tanácsadással segítjük ügyfeleinket, és képzett szakembereinkkel beépítési szolgáltatást nyújtunk.

http://interablakstudio.hu

E-mail: info@interablakstudio.hu

Preiner Építőipari Kft.

Cégünk, a Preiner Kft. már 1997. óta van jelen az építőiparban.
Mint Magyarországon, úgy külföldön is aktívan részt vállalunk a szektorban elvégzendő feladatokból, így nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy Európa szerte több elégedett ügyfelet, és ezáltal sikeres, hibátlan építkezést, valamint felújítást tudhatunk magunk mögött.
Célunk, hogy még több megrendelő igényeit elégíthessük ki, a tőlünk már megszokott professzionális hozzáállás, precíz kivitelezés, valamint képzett szakembereink segítségével.
A Preiner Kft. számára semmilyen, az építőiparban elvégzendő feladat nem jelent akadályt, legyen szó hideg-, vagy melegburkolásról, kőművesmunkáról, ács-, bádogos feladatok elvégzéséről, gipszkartonozásról, ergo bármilyen külső-, vagy belsőépítészeti munkáról.

Hogy Ön is meggyőződhessen a Preiner Kft. által nyújtott professzionális szolgáltatásokról, kérjük, tekintse meg Referenciamunkáinkat!

Silver Insulation System Kft.

május 13, 2012
Kategóriák: Homlokzat felújítás, Hőszigetelés, Passzív ház 

Épületszigetelő szakmérnökök valamint építész szakemberek közel 20 év tapasztalata és innovációja hívta életre cégünket egy új generációs hőszigetelési technológia hazai bevezetése kapcsán. A Nyugat-Európában már évek óta sikerrel alkalmazott befújt technológiájú üveggyapot hőszigetelési rendszerek Magyarországon mindeddig ismeretlenek voltak. Célunk az, hogy a nemzetközi tapasztalatok felhasználásával ezen új generációs hőszigetelési eljárással kínáljunk megbízható megoldást a hazai építőiparban felmerülő hőszigetelési igényekre.

Fő tevékenységünk mellett szolgáltatásunk fontos részét képezi, az egyedi igényeknek megfelelő szigetelési és épületszerkezeti tanácsadás.

Cég: Silver Insulation System Kft.
Cim: 1042 Budapest, Árpád út 42.
Telefon: +36-30/747-1111
E-mail: info@silverhoszigeteles.hu
Weboldal: http://silverhoszigeteles.hu/

Következő oldal »