Szolgáltatók, építőipari szolgáltatások

Kvarc Építőanyagok (Kvarc Ásvány Kft.) – Ha tartósat szeretne építeni…

Kvarc Építőanyagok (Kvarc Ásvány Kft.)- Ha tartósat szeretne építeni…

A Kvarc-Ásvány Kft. 1990-ben alapult, tulajdonosai magánszemélyek. A cég székhelye Ábrahámhegy-Kisörsön, telephelye Nemesgulácson és Budapesten található, főtevékenysége a kvarchomok bányászata, előkészítése, osztályzása és kvarc alapú termékek, építőanyagok gyártása, forgalmazása.

Tevékenységeink:

Homok bányászat

– Építőanyag gyártás

– Forgalmazás

– Bérgyártás: úgy is lehet saját márkás terméke, hogy más gyártja.

A homoktermékeink előállítása korszerű technikai berendezésekkel, nedves és száraz előkészítési eljárásokkal történik. A korszerű technológia alkalmazásának eredményeképpen a termékskála széles, a minőségi színvonal magas. Több mint 30 féle élesen osztályozott „öntödei homok” és 18 féle „granulit” terméket állítunk elő, ennek köszönhetően a felhasználási terület is széles.

A KVARC márkájú építőanyagok előállítása Nemesgulácson történik számítógéppel vezérelt, automatizált gépsorokon, kiváló minőségű kvarc alapanyagok felhasználásával.

Termékeink:

– Padozatok

– Alapozók

– Vízszigetelő anyagok

– Hidegburkolás kiegészítők

– Hidegburkolás ragasztók

– Fugázók

– Falazó és vakolóhabarcsok

– Ásványi glettek

– Hőszigetelő rendszerek ragasztói

– Hőszigetelőanyagok

– Fedővakolatok

– Hőszigetelő rendszerek

– Speciális termékek

– Homoktermékek

Filozófiánk

Cégünk sikere az egyéni kompetenciákra épül. Szakembereink tapasztalata és kreativitása vezet minket az optimális megoldások felé. Cégvezetésünk egyszerű és átlátható struktúrája gyors és rugalmas döntéseket tesz lehetővé. Vállalati kultúránk alapjai: átláthatóság, megbízhatóság, méltányosság.

Partnereink elégedettsége fontos számunkra. Ezen elégedettséget termékeink állandó minőségével és szolgáltatásaink optimalizálásával tudjuk biztosítani. A jövőben is szeretnénk, ha partnerünk lenne, ezért közös termék fejlesztéseken, új megoldásokon keresztül hozzásegíthetjük üzleti lehetőségei bővítéséhez.

Számíthat ránk. A stabil és hosszútávú partner kapcsolatok fontosabbak számunkra, mint a gyors rövid távú haszonszerzés. Tudjuk, hogy működő megoldások és a lehető legjobb termék minőség csak partnereinkkel folytatott folyamatos kapcsolattartással érhető el.

Vállalati kultúránk alapjai: átláthatóság, megbízhatóság, méltányosság.

Viszonteladás

Ha a Kvarc építőanyagokat választja, akkor egy több mint 30 éves, 100%-ban magyar tulajdonú cég kiváló minőségű termékeit választja. Viszonteladó partnereink számára minden támogatást megadunk. A sikeres értékesítéshez a kiváló minőségű termékeken túl: szakmai támogatást, termékinformációs dokumentációt, rugalmasságot, egyedi, személyre szabott konstrukciókat ajánlunk.

Kapcsolat

Központ:

-Ábrahámhegy

Tel.:+36 87 471 085

E-mail: info@kvarcasvany.hu

Nyitvatartás: Hétfő-péntek 6:00-14:00;

Telephelyek:

Nemesgulács

Tel.:+36 87 533 040

E-mail: ngulacs@kvarc.hu

Nyitvatartás: Hétfő-péntek 6:00-14:00;

Budapest

Tel.:+36 30 392 44 88

E-mail: barna.kvarc@gmail.com

Nyitvatartás: Hétfő-péntek 7:00-15:00;

Vevőszolgálat

Telefon: +36 30 011 7586 E-mail: megrendeles@kvarc.hu

Honlap: www.kvarc.hu

Ipari takarítógép bérlés Budapest

február 13, 2020
Kategóriák: Takarítás, Takarítás, lomtalanítás 

Épitőiparban használatos, építési-felújítási munkálatok alatt és után szükséges ipari porszívó bérlés, egytárcsás súrológép kölcsönzés, fertőtlenítő és szagtalanító ózongenerátor bérlés Budapest frekventált részén, Zuglóban az év minden napján extra nyitvatartással, 9:30 – 18:00 között. 1141 Budapest XIV. ker., Bonyhádi út 18/a. +36 1 6034760 www.nagy-takaritas.hu

Hirmann-Fa Kft.

március 6, 2016
Kategóriák: Nyílászáró beépítés, Nyílászárók, Faanyag-védelem 

Fa nyílászárók tervezése, gyártása, egyedi kivitelben is a Hirmann-Fa Kft.-től. Cégünk egy évtizede foglakozik fa nyílászárók, és egyedi fa bútorok gyártásával, helyszíni beépítésével. Keressen elérhetőségeinken, és 48 órán belül megkapja árajánlatunkat, majd az egyeztetést követően 3 napon belül helyszíni felmérést végzünk. S ha mindez nem lenne elég meggyőző, akkor minőségi termékeinkre 5-15 év garanciát vállalunk, mely ezen a szakterületen egyedülálló. Weboldalunkon megtekintheti referencia anyagunkat, illetve egyedi fa nyílászáró elképzeléseivel is keressen bizalommal, és a megvalósítást bízza szakembereinkre.

Szolgáltatásaink:
fa nyílászárók gyártása, beépítése
egyedi fa bútorok gyártása
pavilonok készítése
3D látványterv készítése

Elérhetőségeink:
Cím: 6521 Vaskút, Dózsa György u. 13.
Telefon: +36 70/940-5615
Fax: +36 79/472-328
E-mail: info@hirmann-fa.hu
Weboldal: Hirmann-Fa Kft.

Keressen elérhetőségeinken, és kérje ingyenes visszahívásunkat!

Comfort Consulting Kft. – Energiatanúsítvány hitelesen

Az épület energetikai besorolását jelképezi az energiatanúsítvány kiállítása, mely adott épület adott időszakra eső energiafelhasználás mértékének megállapítására szolgál. Ennek következtében beszélhetünk „Energiatakarékos”, a”Követelménynél jobb”, „Átlagos”, „Gyenge”, „Rossz” energiafelhasználási kategóriákról. Cégünk, a Comfort Consulting Kft. tapasztalt szakemberei révén kínál energiatanúsítvány kiállítására lehetőséget. Ezen felül megvalósíthatósági tanulmány készítésével és egyéb építőipari szolgáltatásokkal is ügyfelei rendelkezésre áll.

COMFORT CONSULTING
Mérnöki Tanácsadó Kft

2310. Szigetszentmiklós, Kéktó u. 11.
info@comfortconsulting.hu

Zöldjövőért Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. – burkolás Miskolc

Ha Önnek megbízható, precíz, minőségi munkát végző, elérhető áron dolgozó szakemberekre van szüksége a külső-belső, hideg-meleg burkolási munkák elvégzéséhez, vagy akár a lakás-ház felújításhoz, jó helyen jár! Minden, tág értelembe vett „burkolás” ami a padlóra, falakra, mennyezetre, lépcsőre, járdára, udvarra, stb., kerül, a mi feladatunk.

A falak vakolásától, az aljzat betonozásától, aljzatkiegyenlítésétől, a csempézésen, járólapozáson keresztül, a festésig, tapétázásig, esetleg az udvar, illetve a kocsi beálló térkövezéséig. Fix árlistánk nincs, mivel az eltérő feltételek, igények, anyagok ezt nem is teszik lehetővé. A helyszíni alapos felmérés után tudunk árajánlatot tenni egy összegben.

Zöldjövőért Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Miskolc, Hajós Alfréd u. 9. 3524

weboldal: www.burkolas-miskolc.hu

Következő oldal »