Passzív ház

Viv Építő Kft.

A házépítés szakértői vagyunk. Szívvel lélekkel építünk, ehhez értünk! Nem ismerünk kompromisszumot a minőség terén, ezért meggyőződéssel valljuk, helyünk van a legjobbak között!

Gondolataink középpontjában megrendelőink elégedettsége áll, ezért üzleti tevékenységünket a felelősségvállalás és elkötelezettség hatja át.
Célunk a legjobbnak lenni! Hisszük, hogy ez csak akkor érhető el, ha döntéseink igazságon és igazságosságon alapulnak, ezért minden lépésünket ennek szellemében tesszük.

www.csaladihazam.hu

Silver Insulation System Kft.

május 13, 2012
Kategóriák: Homlokzat felújítás, Hőszigetelés, Passzív ház 

Épületszigetelő szakmérnökök valamint építész szakemberek közel 20 év tapasztalata és innovációja hívta életre cégünket egy új generációs hőszigetelési technológia hazai bevezetése kapcsán. A Nyugat-Európában már évek óta sikerrel alkalmazott befújt technológiájú üveggyapot hőszigetelési rendszerek Magyarországon mindeddig ismeretlenek voltak. Célunk az, hogy a nemzetközi tapasztalatok felhasználásával ezen új generációs hőszigetelési eljárással kínáljunk megbízható megoldást a hazai építőiparban felmerülő hőszigetelési igényekre.

Fő tevékenységünk mellett szolgáltatásunk fontos részét képezi, az egyedi igényeknek megfelelő szigetelési és épületszerkezeti tanácsadás.

Cég: Silver Insulation System Kft.
Cim: 1042 Budapest, Árpád út 42.
Telefon: +36-30/747-1111
E-mail: info@silverhoszigeteles.hu
Weboldal: http://silverhoszigeteles.hu/

Összerak-Lak Kft.

december 24, 2011
Kategóriák: Generálkivitelezés, Homlokzat felújítás, Passzív ház 

Alacsony energiaigényű és passzív házakat építünk.  Miért építünk alacsony energia igényű és passzív épületeket?

Egy átlagos hónapban egy családi ház energia felhasználása, és annak költsége nagyon magas. Mely a jövőben, az energiaárak növekedésével, csak emelkedni fog, így ön egyre többet fizet, és ezt a pénzt a családjától vonja meg. Egy passzívház energiafelhasználása nagyjából 15-20 KWh/m²/év, míg Magyarországon egy hagyományos épületé átlagosan 200-220 KWh/m²/év, az az a passzívházak 90-95%-kal hatékonyabbak egy átlagos épületnél. De már egy alacsony energia igényű épülettel is 50-60 % energiát spórolhatunk meg.

Cég: Összerak-Lak Kft
Cim: 2213 Monorierdő diófa u. 60
Telefon: 06306385495
E-mail: zsidibalazs@gmail.com
Weboldal: www.osszeraklak.hu

Passzívház 2020 Kft.

A Passzívház 2020 Kft. építőipari tevékenységhez kapcsolódóan végez kivitelezési munkákat. Többek között generál kivitelezést, passzív ház építését, családi házak energetikai korszerűsítését végezzük, valamint ács tető szerkezet építést, felújítást, átalakítást vállaljuk alternatív energia felhasználásával.

A vállalkozásunknál a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy a megrendelő az elvégzett munka után megelégedve távozzon.

Cég: Passzívház 2020 kft
Cim: 3064 Szurdokpüspöki Béke út 7
Telefon:06304704441
E-mail:100csaladihaz@gmail.com
Weboldal:http://www.100csaladihaz.hu

Nívóhaus Kft.

szeptember 29, 2011
Kategóriák: Hőszigetelés, Passzív ház 

Cégünk utólagos homlokzati hőszigeteléssel és passzívházak teljeskörű kivitelezésével foglalkozik. Vállalunk családi és társasházak szigetelését, pályázatírást és finanszírozási lehetőségeket biztosítunk.
Passzívházak építését a tervezéstől a kulcsátadásig.

Cég: Nívóhaus Kft
Cim: 7622 Pécs Bajcsy-Zsilinszky u. 9.
Telefon:0630 8633889
E-mail:pecs@passzívliget.info
Weboldal: www.nivohaus.hu