Webáruházak

Tondach webáruház

október 3, 2011
Kategóriák: Tetőfedő anyagok, Webáruházak 

A 2011-ben megnyílt Tondach webáruházban természetesen a Tondach által gyártott tetőcserepek és tetőkiegészítők kaphatók. Az online felületen található kalkulátorok segítségével gyorsan kiszámolható a rendelni kívánt tégla mennyiség a tetőfelület méretének ismeretében.

Szinte a teljes Tondach termékpaletta kapható: Tangó cserép, Polka cserép, Rumba cserép, Twist cserép, Tangó+ cserép, Bolero cserép, Palotás cserép, Keringő cserép, Csárdás cserép.  Hornyolt ívesvágású cserép, Hódfarkú szegmensvágású cserép, Hornyolt hódfarkú ívesvágású cserép, Hódfarkú félköríves vágású cserép, Hornyolt egyenesvágású cserép, Hódfarkú szegmensvágású cserép.

Gyors, pontos és biztonságos vásárlás, országos kiszállítás.

Tondach webáruház: www.tondachtetocserep.hu/

Porotherm webáruház

október 1, 2011
Kategóriák: Falazóanyag, tégla, Webáruházak 

A 2011-ben megnyílt Porotherm webáruházban természetesen a Wienerberger által gyártott Porotherm falazóanyagok és falazóanyag kiegészítők kaphatók. Az online felületen található kalkulátorok segítségével gyorsan kiszámolható a rendelni kívánt tégla mennyiség a falfelületek méretének ismeretében. A teljes Porotherm termékpaletta: normál és nútféderes Porotherm tégla, Porotherm HS és Porotherm Profi falazóanyagok.

Gyors, pontos és biztonságos vásárlás, országos kiszállítás.

Porotherm webáruház: www.porothermtegla.hu

Woodshop, az online szerszámbolt

március 15, 2011
Kategóriák: Építőipari gépek, Festék, tapéta, Webáruházak 

A Woodshop faipari webáruház 2010 nyarán indult azzal a céllal, hogy a kézi kisgépek, szerszámok lehető legszélesebb termékpalettáját tárja a látogatók elé. A webáruház kínálata mára már kiterjed az akkumulátoros, hálózati kézi kisgépektől a kézi szerszámokon, csiszolóanyagokon, munkavédelmi ruházatokon át egészen a felületkezelő anyagokig. Itt megtalál, mindent ami nyílászárók készítéséhez szükséges: szerszámok, ajtóvasalatok, zár, zárszerkezetek, elektromos zár, bevésőzár, ajtócsukló, ajtópánt, stb.

További termékeinket megtekintheti a weboldalon: shop.woodholz.eu

Burkolat webáruház

Burkolat webáruházunk Opoczno, Paradyz, Tubadzin, Cersanit és egyéb hidegburkolatok árusításával foglalkozik. A 2006-ban alapított furdoszobacenter.hu internetes szakáruház, a 12 éve működő Cer-gres csempe és fürdőszoba kerámia központ alapján jött létre.

A furdoszobacenter.hu cég nagy raktárkészletét, a raktárközpont és a neves gyártókkal való évekre visszanyúló együttműködés biztosítja. Ennek köszönhetően a megrendelések teljesítése gyors, internetes áraink pedig a hagyományos üzletekkel szemben, átlagosan 30%-kal alacsonyabbak.

Oldalunkon fürdőszoba csempe, konyha csempe, terasz burkolat, padlólapok, járólapok, lépcsőlapok széles skálája kapható.  Emellett szaniterek forgalmazása, grafikai látványprojekt készítése is szolgáltatásunk.

Weboldal: furdoszobacenter.hu