Burkolás

Zöldjövőért Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. – burkolás Miskolc

Ha Önnek megbízható, precíz, minőségi munkát végző, elérhető áron dolgozó szakemberekre van szüksége a külső-belső, hideg-meleg burkolási munkák elvégzéséhez, vagy akár a lakás-ház felújításhoz, jó helyen jár! Minden, tág értelembe vett „burkolás” ami a padlóra, falakra, mennyezetre, lépcsőre, járdára, udvarra, stb., kerül, a mi feladatunk.

A falak vakolásától, az aljzat betonozásától, aljzatkiegyenlítésétől, a csempézésen, járólapozáson keresztül, a festésig, tapétázásig, esetleg az udvar, illetve a kocsi beálló térkövezéséig. Fix árlistánk nincs, mivel az eltérő feltételek, igények, anyagok ezt nem is teszik lehetővé. A helyszíni alapos felmérés után tudunk árajánlatot tenni egy összegben.

Zöldjövőért Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Miskolc, Hajós Alfréd u. 9. 3524

weboldal: www.burkolas-miskolc.hu

Erzo Bt. – burkolás

március 10, 2015
Kategóriák: Burkolás 

Burkolás, hideg burkolás, burkoló

2000-ben alapítottuk társaságunkat, azóta is töretlen maximalizmussal vállalunk burkolási munkálatokat. Nekünk minden munka egyforma örömet okoz, amikor a befejezés után elismerik az eredményt.
Az elégedettség maximális mértékegysége: Erzo Bt

Cég: Erzo Bt
Cim: 1091 Budapest Üllői út 95
Telefon: 0670 9491505
E-mail: erzoburkolo@gmail.com
Weboldal: http://erzo.ewk.hu

Betonvágás, falvágás, betonfúrás, panelvágás rezgés és pormentesen!

július 12, 2014
Kategóriák: Burkolás, Kőműves munkák, Burkolóanyagok 

Betonvágás :  – Új nyílások kialakítása,

– Komplett falak elbontása, válaszfalak bontása helyigény ésszerű kihasználása,

– Diletációs hézag vágása,

– Horonymarás, vezetékek csövek helyének elkészítése vágással.

Betonfúrás:  – Szellőző, elszívó furatok készítése rezgésmentesen.

– Gépészeti furatok kifúrása akár több méter vastagságban.

–  Indokolt esetben áttörések készítése fúrással ( ajtó, ablak) ahol nem használható falvágógép különböző okok miatt.

Panelvágás: panellakásokban mindenki az életterének  a lehető legjobb kihasználására törekszik,  mai igények lehetővé tették statikai felügyelet mellett a következő munkák elvégzését:  komplett válaszfalak vágása,

betonvágással kialakított ajtó, átadó, közlekedőnyílás,

meglévő nyílások szélesítése.

Statikai terv és külön előírt engedélyek ügyintézésében is állunk szolgálatukra.

Beton megmunkálásnál a legkorszerűbb gyémánttechnikát alkalmazzuk mely előnyei mind kivitelező, mind megrendelő számára nagy előnyöket biztosít: por és rezgésmentes, vágott darabok felülete szabályos sík felület, gyors hatékony munkavégzés által rövid munkaidő.

 

További érdekes témák:    http://falvagas.com/blog

 

 

 

 

Vol-Vi 2004 BT

A cím mindent elárul.

A mi cégünk lassan tíz éve működik ugyanazon a néven. Nem vittük csődbe, nem változtattunk nevet. Szakembereink közül sokan már több mint 20 éve űzi mesterségét, állandóan fejlesztve azt az új technológiákat követve. Ennek köszönhetően a lakásfelújítást tökéletesen bonyolítjuk le. Ebbe beletartozik a kívánt és elengedhetetlen bontás, az azt követő kőműves munkák. Nyílászárók cseréje, új bejárati ajtó beépítése, ablakcsere. A kívánt ajtót és ablakot fából és műanyagból is legyártatjuk. Egyéb asztalos munkák, konyhabútor készítése, beépített szekrények gyártása is megrendelhető. Gipszkartonozás, ami ma már egy lakásfelújításnál bevett építési technika. Gépészet, amibe a vízszerelés, fűtésszerelés és a gázszerelés tartozik a hozzá járulékos engedélyezésekkel. Villanyszerelés, akár a hálózat bővítésével, új villanyóra felszerelésével és átadásával. Továbbá hidegburkolás, csempézés és járólap lerakása. Melegburkolás, parkettázás parkettacsiszolás, laminált padló lerakása. Szobafestés szakmunkái, úgy mint festés-mázolás és tapétázás. A felsoroltakat vállaljuk külön is, vagy mindent egybevéve lakásfelújítás generálkivitelezésben.

Cég: Vol-Vi 2004 BT.
Cim: Budapest 1239 Lórév u. 8.
Telefon: +36 20 570 1290
E-mail: volvi2004bt@gmail.com
Web lap: lakásfelújítás megfelelő kivitelezéssel!

Arany Kastély Kft.

Az Arany Kastély Kft. segít Önnek megvalósítani elképzeléseit otthonában. Legyen az felújítás, átépítés vagy generálkivitelezés, a tervezéstől a kulcsrakész átadásig szakmailag felkészült csapatunkkal állunk rendelkezésére.

Cégünk főként Fejér megyében és környékén vállal építőipari kivitelezést, illetve ehhez kapcsolódó tervezést, felújítást. “A körülöttünk levő teret értékessé tevő munkával hozzuk el a holnapot.”

Arany Kastély Kft.
Cím: 1076 Budapest, Thököly u. 22.
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Pozsonyi u. 86.
Tel: +36703331978
E-mail: info@aranykastely.hu
Web: www.aranykastely.hu

Következő oldal »