Kerítés, kapu

V-kaputechnika – Garázskapu, ipari kapu

V-Kaputechnika – garázskapuk, ipari kapuk, kapu-nyitók, SCAN-DOOR teleszkóp kapuk, sorompók, térelválasztó rendszerek, ipari lengőajtók, PVC szalagfüggönyök, tolókapuk, szárnyas kapuk,  forgalmazása, szerelése, szervizelése, átalánydíjas karbantartása.
Cégünk több mint 15 éve foglalkozik lakossági és ipari kaputechnikai kereskedelemmel és beépítéssel. Vállaljuk már beépített kapuk utólagos automatizálását is.

Az általunk forgalmazott ipari kapuk alkalmasak szervizek, raktárak, üzemek lezárására. A jól megválasztott ipari kapu gyorsítja egy raktárépületnél a ki- és berakodást, a logisztikát. A gyors járású, vagy hőszigetelt ipari kapu segít megőrizni az épület hőmérsékletét, csökkentve az épület fűtési költségét. Nálunk biztosan megtalálja cége számára a megfelelő ipari kapu megoldást.
Garázskapuink között megtalálhatóak a legmodernebb billenő és szekcionált kapuk. A panelek széles szín- és mintaválaszték közül választhatóak ki. Hőszigetelt és szigeteletlen kivitelben is kínáljuk garázskapuinkat.

A garázskapu kiválasztása előtt, tájékozódjon a gyártóról az Interneten.

Fontos, hogy a választott garázskapu évtizedekig problémamentesen működjön, ezért csak ismert és megbízható gyártó termékét válassza. Minőségi termékeinkkel garantálni tudjuk, hogy az Ön által választott kapu hosszú ideig kiszolgálja a mindennapokban.
A garázskaput az esetleges későbbi meghibásodásból, vagy balesetből eredő kellemetlenség elkerülése végett csak szakértővel szereltesse be.

Tekintse meg weboldalunkat: V-Kaputechnika
Helyszíni felmérésért hívja kollégánkat bizalommal a +36 30 946 8947-es telefonszámon.

Térkőmester – térkövezés

Nauzer Zoltán vagyok, agilis, józan életű, térkövező, térburkoló, díszburkoló, kőműves-burkoló szakember. A Térkőmester építőipari céget 2008-ban alapítottam, saját ötlet alapján! Tevékenységeink: térkövezés, térburkolás, térkő és viacolor lerakás, kőkerítés építés, kerítésburkolás, kertépítés, dísztámfal építés, kertkiegészítők és kerti kődíszek építése, díszburkolás. A Térkőmester tevékenységi területei: Budapest és Pest megye, de Országos szinten is szívesen vállalunk munkát. Főleg magán ingatlanok (házak, lakások, nyaralók, hétvégi házak) udvar, kert, kerítés, járda, út, utca, park, parkoló, autó és garázs bejáró térkövezése, térburkolása, térkő lerakása, díszburkolása, építése a specialitásunk. Fő célom a Térkőmester cég építése, terjeszkedése, fejlesztése, mert hiszem azt, hogy a szakmai hozzáértés, a becsület és a jó szándék tud éltetni egy céget!

Martina Kft.

augusztus 13, 2011
Kategóriák: Burkolás, Kerítés, kapu, Viacolor térburkolat 

A Gabion építési rendszerek – kerítés, támfalvízpartvédelem, – falburkolatok és egyéb kert és térburkolatok professzionális kivitelezése.

Mi nem csak egy kerítés építünk Önnek, hanem egy dekoratív, időtálló szép remekművet, ami otthona ékköve lehet, amivel büszkélkedhet a barátainak, és amivel a kényelmessé teheti életét.

Cég: Martina Kft
Cim: 7622 Pécs Vasú u 2/a
Telefon:703830196
E-mail:gabionglobal@gmail.com
Weboldal: http://gabionglobal.com

Incremental-geber Kft.

május 30, 2011
Kategóriák: Kerítés, kapu, Klíma, szellőzéstechnika 

Kapuk gyártása, automatizálás és klímatechnika

Klímaszerelés, Légtechnika
– légtechnikai rendszerek kiépítése
– klímák telepítése
– hőszivattyúk tervezése, telepítése

Lakatos Ipari Munkák
– kapuk, korlátok, kerítések tervezése, gyártása
– úszó-, kúszó-, nyíló kapuk
– kapuk automatizálása, automata garázskapuk telepítése

Cég: Incremental-geber Kft.
Cim: Debrecen, 4225 Függetlenség utca 109
Telefon:+3670 3411490
E-mail:incremental.geber@gmail.com

Kavics Invest Kft.

február 24, 2011
Kategóriák: Kerítés, kapu, Kerítés, kapu 

Cégünk horganyzott illetve porszórt technológiával készített fém kerítések értékesítésével, telepítésével foglalkozik. Minden igényt kielégítően tudunk, egyedi elképzelésekhez igazodó kerítéseket készíteni. Széles választékot nyújtunk legyen szó az oszlopok, vagy a kerítések méretéről, színéről, vagy a telepítési lehetőségekről. Termékeink közvetlenül a gyártósorokról érkeznek ezért a legkedvezőbb árakat tudjuk kialakítani!

Cég: Kavics Invest Kft.
Cim: 2315 Szigethalom Mű út 270.
Telefon:+36 30 942 88 84
E-mail: gabor@thomann.hu
Weboldal: www.olcsokerites.shp.hu

Következő oldal »