Árnyékolástechnika

V-kaputechnika – Garázskapu, ipari kapu

V-Kaputechnika – garázskapuk, ipari kapuk, kapu-nyitók, SCAN-DOOR teleszkóp kapuk, sorompók, térelválasztó rendszerek, ipari lengőajtók, PVC szalagfüggönyök, tolókapuk, szárnyas kapuk,  forgalmazása, szerelése, szervizelése, átalánydíjas karbantartása.
Cégünk több mint 15 éve foglalkozik lakossági és ipari kaputechnikai kereskedelemmel és beépítéssel. Vállaljuk már beépített kapuk utólagos automatizálását is.

Az általunk forgalmazott ipari kapuk alkalmasak szervizek, raktárak, üzemek lezárására. A jól megválasztott ipari kapu gyorsítja egy raktárépületnél a ki- és berakodást, a logisztikát. A gyors járású, vagy hőszigetelt ipari kapu segít megőrizni az épület hőmérsékletét, csökkentve az épület fűtési költségét. Nálunk biztosan megtalálja cége számára a megfelelő ipari kapu megoldást.
Garázskapuink között megtalálhatóak a legmodernebb billenő és szekcionált kapuk. A panelek széles szín- és mintaválaszték közül választhatóak ki. Hőszigetelt és szigeteletlen kivitelben is kínáljuk garázskapuinkat.

A garázskapu kiválasztása előtt, tájékozódjon a gyártóról az Interneten.

Fontos, hogy a választott garázskapu évtizedekig problémamentesen működjön, ezért csak ismert és megbízható gyártó termékét válassza. Minőségi termékeinkkel garantálni tudjuk, hogy az Ön által választott kapu hosszú ideig kiszolgálja a mindennapokban.
A garázskaput az esetleges későbbi meghibásodásból, vagy balesetből eredő kellemetlenség elkerülése végett csak szakértővel szereltesse be.

Tekintse meg weboldalunkat: V-Kaputechnika
Helyszíni felmérésért hívja kollégánkat bizalommal a +36 30 946 8947-es telefonszámon.

Interablak Stúdió Győr

Az INTERNORM nyílászáró család, valamint Schlotterer árnyékolástechnikai termékek értékesítésével, illetve a tervezés és a kivitelezés fázisaiban műszaki tanácsadással segítjük ügyfeleinket, és képzett szakembereinkkel beépítési szolgáltatást nyújtunk.

http://interablakstudio.hu

E-mail: info@interablakstudio.hu

Fény-Őr Kft.

február 22, 2012
Kategóriák: Árnyékolástechnika 

Az építőiparnak az árnyékolástechnika egy igen sarkalatos pontja, már csak azért is mert egy nyílászáró kiválasztása vagy megvásárlása esetén már gondolnunk kell a később beépítendő redőnyre is. Tehát nem árt előre gondolkodnunk, hogy milyen fajtájú redőnyt szeretnék, ugyanis a különböző redőny típusok eltérő módon csatlakozhatnak a különböző ablaktípusokhoz.

A felső tokos redőnyök esetében, fontos hogy maradjon kellő mértékű hely a redőnyt tároló doboz számára a ablaknyílásban. Az olyan redőnyöknél azonban ahol a redőnydobozt a nyílászárón kívülre szerelik fel, ott a nyílászáró fölött kell hagyni annyi helyet, hogy oda kényelmesen beférjen a doboz, különben az bele fog lógni az üvegfelületbe. Persze ezek mellé még olyan apróságok is társulnak, mint mondjuk a tokszélesítők, helyekre a redőny lamelláinak vezetősínjét erősítik fel. Látszik tehát, hogy redőnyt legalább olyan körültekintően kell választanunk, mint mondjuk fürdőszobai járólapot, de redőny webáruházunk széles választékában minden típust könnyen megtalálhat.

Cég: Fény-Őr Kft.
Cim: Inárcs, Traktor u. 1/a.
Telefon: 06-20-540-1313
E-mail: info @redonydiszkont.hu
Weboldal: szunyoghalodiszkont.hu

Kondor redőny

december 23, 2011
Kategóriák: Árnyékolástechnika 

Cégünk ötvözi a tradíciót és a modern technikát. Jellemző ránk a hosszútávú, modern gondolkodás és generációkat átölelő cégtörténet garanciája a minőségi munkának. A honlapon feltüntetett termékek előállítását, felszerelését beüzemelését, valamint javítását, karbantartását is vállaljuk. A jövőben szeretnénk árainkat versenyképes szinten tartani és azt, hogy minél több elégedett ügyfelünk legyen.

Redőnyösök dinasztiája. redőny szerelés, faredőny, javítás több mint 100 éves tapasztalattal a háttérben, Kondor redőny motorok gyártása. Cégünk fennállása óta redőnyök szerelésével is foglalkozik. Legyen az fa, műanyag, vagy alumínium, kézi vagy motoros húzású, külső, vagy belső tokos. Ezen felül vállaljuk vasredőnyök, rácsok teljeskörű szervízelését is. Mottónk: „Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!” Tehát bármi gond adódik rácsával vagy redőnyével, forduljon hozzánk bizalommal!

Kondor Redőny
1147 Budapest, Egressy út 23-25. (telephely)
Telefon: +36 1 363-0017
Fax: +36 1 363-2245
E-mail: info @ kondoroll.hu

Redőny – Dósa Kft.

március 16, 2011
Kategóriák: Árnyékolástechnika 

A webáruházak megjelenésével új lehetőségek tűntek fel a redőny és más árnyékoló beszerzésével kapcsolatban. Ma már sokkal egyszerűbben lehet beszerezni a különböző árnyékolástechnikai késztermékeket és különböző alkatrészeket. A Redőny Webshopot megtekintve látható, hogy könnyen ki lehet választani bármit szín méret és darabszám szerint. A vásárló azt is megteheti, hogy nem hív redőnyöst, hanem önállóan javítja meg vagy rakja fel az árnyékolót. Ehhez használható leírást talál a webáruház menüjében. Így akár kedvezőbben és hamarabb is rendbe lehet tenni egy lakás árnyékolását. Tekintse meg az oldalt!

Honlap: Redőny Webshop

E-mail: info@redonywebshop.hu
Telefon: +36-30/6262-347

Következő oldal »