Ablak felújítás

Y-bau Kft. – műanyag ablakok

október 5, 2012
Kategóriák: Kivitelezők, Ablak felújítás 

Az ablakweb.hu 2000 óta foglalkozik műanyag ablakok forgalmazásával és beépítésével az ország egész területén. Több száz referencia, rugalmas kiszolgálás. Rövid határidő, akár 7-9 nap alatt!

Tel./fax: 06/1-206-1281
Bemutatóterem: Y-bau Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út. 120.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8-17 óráig.

www.ablakweb.hu

Ablakbuda

szeptember 30, 2012
Kategóriák: Ablak felújítás, Nyílászárók 

Nyílászárók értékesítése kedvező áron. Fa és műanyag ablakok és erkélyajtók, fa és műanyag bejárati ajtók. Kedvező vásárlási feltételek, gyors és pontos kiszolgálás. Legfőbb célunk az értékesítésben az, hogy szakértelmünk segítségével azt kínáljuk és adjuk el Önnek, amire Önnek valóban szüksége van, és költségkerete is megengedi.

Ablakbuda: www.ablakbuda.hu
Bemutatóterem: XXII. kerület, Nagytétényi út 60.
Telefon/Fax: 06-1/226-1131
Mobil: 06-20/504-6160, 06-20/243-3997
Email: aronhazkft@gmail.com

Ablakos.hu Bt.

augusztus 29, 2012
Kategóriák: Ablak felújítás 

Cégünk 2005 óta foglalkozik műanyag ablakok, bejárati ajtók és erkélyajtók forgalmazásával, beépítésével, ablakcserével. A nyílászárókhoz különböző árnyékolástechnikai kiegészítők is rendelhetők, úgy, mint redőny (műanyag vagy alumínium), reluxa, mobil és fix rovarháló.

Egész Budapest területén vállaljuk műanyag ablak, ajtó beszerelését garanciával. 7 év tapasztalattal végezzük az ablakcserét megrendelőink legnagyobb megelégedettségére.

Elérhetőségeink:

1155 Budapest, Kolozsvár utca 18.
Tel.:06 1 215 28 67 ; 06 70 207 89 27

Preiner Építőipari Kft.

Cégünk, a Preiner Kft. már 1997. óta van jelen az építőiparban.
Mint Magyarországon, úgy külföldön is aktívan részt vállalunk a szektorban elvégzendő feladatokból, így nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy Európa szerte több elégedett ügyfelet, és ezáltal sikeres, hibátlan építkezést, valamint felújítást tudhatunk magunk mögött.
Célunk, hogy még több megrendelő igényeit elégíthessük ki, a tőlünk már megszokott professzionális hozzáállás, precíz kivitelezés, valamint képzett szakembereink segítségével.
A Preiner Kft. számára semmilyen, az építőiparban elvégzendő feladat nem jelent akadályt, legyen szó hideg-, vagy melegburkolásról, kőművesmunkáról, ács-, bádogos feladatok elvégzéséről, gipszkartonozásról, ergo bármilyen külső-, vagy belsőépítészeti munkáról.

Hogy Ön is meggyőződhessen a Preiner Kft. által nyújtott professzionális szolgáltatásokról, kérjük, tekintse meg Referenciamunkáinkat!

Ablakszigetelés

augusztus 27, 2011
Kategóriák: Ablak felújítás 

Ablakszigetelés 500 Ft/m ! Bizonyára már ön is tudja, hogy az ajtón-ablakon rengeteg energia távozik el, ha nem megfelelően vagy egyáltalán nincs szigetelve. Sokan anyagi okokból nem cserélhetnek ablakot, ezért az általunk ajánlott technológia ezt a problémát oldja meg. Az ablakok javításával, szigetelésével tökéletes légzárást lehet elérni. A szigetelés anyaga szilikon, ami a réseket teljes mértékben kitölti, ezáltal megszűnik a huzat, javul a hőérzet. Ezt mutatja be az alábbi rajz is:

Fontos! :
Önmagában a szigetelés nem biztos hogy elegendő, ezért a lehetőségek és az igények szerint elvégezzük az ablakok passzítását, beállítását, zárcserét!

Néhány érv a szigetelés mellett:
A beépített szilikon szigetelő profil egy egyszerű esztétikus megoldással szünteti meg a nyílászárón keresztüli légmozgás 70-80%-át. ezáltal:

  • A helységek huzatmentessé válnak,a hőérzet javul.
  • A belső terek hőmérséklete 2-4 C-kal emelkedik.
  • Lényegesen csökken a kinti zaj, por és a kipufogógázok bejutása,megszűnik a csapadék beszivárgása.
  • 15-20% fűtésköltség megtakarítást eredményez.
  • Hosszú, min. 10 év élettartam,1-2 év megtérülési idő.

Svéd bemarásos technológia:

Az ajtók-ablakok szigetelését a megfelelő rések tömítésével lehet tökéletesen megoldani.
Első lépésként a rések nagyságát állapítjuk meg.
Ezután az ablakot leemeljük a helyéről és egy speciális marógéppel nútot marunk az ablak szárnyába. Ezt követően a megállapított résnek megfelelő vastagságú szilikon szigetelést helyezünk el az elkészített nútba, majd az ablakokat visszaszereljük a helyükre. Kipróbáljuk a záródást,ellenőrizzük hogy mindenhol megfelelően szigetel-e. Amennyiben nem megfelelő a szigetelése nagyobb szigetelést helyezünk be.
A szigetelés vastagsága lehet: 6,8,10,12 mm, színe: fehér vagy barna         10 év garanciát vállalunk a szigetelőanyagra és az elvégzett munkára !!

Következő oldal »