Munkavédelem

Fire Box Kft. – munkavédelem, tűzvédelem környezetvédelem

március 15, 2013
Kategóriák: Munkavédelem 

Cégünk munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem területein ad szakértői segítséget.  Szolgáltatásainkat Magyarország egész területén elérhetőek. Szakembereink az összes felmerülő feladatot elvégzik az Ön számára ami a munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén előfordulhat cégénél. Szolgáltatásunk komplex, így a megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a felmerülő feladatokkal foglalkozni.

A jól megszokott munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatáson kívül a következő szakmai szolgáltatásokat is nyújt cégünk:

polcok, állványok felülvizsgálata;munkavédelmi koordinációt;tűzvédelmi tervezet készítését;;emelőgép ügyintézői szolgáltatást;emelőgép szakértői tevékenységet;baleset kivizsgálását;érintésvédelmi, villámvédelmi,ADR ügyintézés; optikai kockázatértékelés;tűzoltó készülékek felülvizsgálata.

Elérhetőségeink:

Címünk:  2600 Vác, Avar u. 5. / Toperini Ipari Park /, 2600 Vác, Pf. 210
Telefon: 36 27 / 501 – 175
Fax: 36 27 / 501 – 186
E-mail: firebox@firebox.hu
Weboldal: www.firebox.hu

Munkavédelmi szaktevékenység

szeptember 1, 2011
Kategóriák: Munkavédelem 

Vállalkozásom a munkavédelem területén ad megfelelő segítséget cégvezetőknek, munkáltatói jogokat gyakorló vezetőknek a munkavédelmi törvény, és az azt kiegészítő, a végrehajtására kiadott rendeletekben meghatározott kötelezettségeinek megfelelni. Szaktanácsadás keretein belül informálom az aktuális jogszabály változásokról, e változásokkal kapcsolatos teendőiről, segítek a cégvezetésben aktívan résztvevő munkahelyi vezetőkre háruló munkavédelmi feladatok ellátásában  szakmai segítségnyújtással. Elkészítem a szükséges iratanyagait, mint pl: kockázatértékelés, védőeszköz juttatási rend, orvosi alkalmassági vizsgálatok rendje, vészhelyzeti terv, stb. Kérem, amennyiben szüksége van bővebb információra, keresse fel honlapomat, ahol részletesebben is tájékozódhat minderről. Keressen elérhetőségem egyikén a további együttműködés reményében.

http://www.munkaved.info/

Kiss Judit

január 23, 2011
Kategóriák: Munkavédelem 

Teljeskörű környezetvédelmi és munkavédelmi szaktevékenység. MUNKAVÉDELMI SZAKTEVÉKENYSÉG: Egyéni védőeszköz ellátás, munkavédelmi oktatás és oktatási tematika összeállítása. Kockázat elemzés-becslés. Időszakos biztonsági felülvizsgálat, veszélyes gépek üzembehelyezése. Szaktanácsadás a biztonságos és egészséges munakörülmények kialakítása érdekében. KÖRNYEZETVÉDELMI SZOLGÁLTATÁSOK: Környezetvédelmi hatásvizsgálatok, hatástanulmányok. Hulladékgazdálkodási terv összeállítása.Hulladék és veszélyes hulladék kezelési szabályzat készítése. Bejeltési kötelezettségek, adatszolgáltatás teljesítése, környezetvédelmi engedélyezési eljárások, telepítés, beruházással kapcsolatos szaktanácsadás.

Cím: 1171 Budapest
Telefon: 06 70 567 2634
Fax: nincs megadva
E-mail: judit.kiss11@t-online.hu