Kvarc Építőanyagok (Kvarc Ásvány Kft.) – Ha tartósat szeretne építeni…

Kvarc Építőanyagok (Kvarc Ásvány Kft.)- Ha tartósat szeretne építeni…

A Kvarc-Ásvány Kft. 1990-ben alapult, tulajdonosai magánszemélyek. A cég székhelye Ábrahámhegy-Kisörsön, telephelye Nemesgulácson és Budapesten található, főtevékenysége a kvarchomok bányászata, előkészítése, osztályzása és kvarc alapú termékek, építőanyagok gyártása, forgalmazása.

Tevékenységeink:

Homok bányászat

– Építőanyag gyártás

– Forgalmazás

– Bérgyártás: úgy is lehet saját márkás terméke, hogy más gyártja.

A homoktermékeink előállítása korszerű technikai berendezésekkel, nedves és száraz előkészítési eljárásokkal történik. A korszerű technológia alkalmazásának eredményeképpen a termékskála széles, a minőségi színvonal magas. Több mint 30 féle élesen osztályozott „öntödei homok” és 18 féle „granulit” terméket állítunk elő, ennek köszönhetően a felhasználási terület is széles.

A KVARC márkájú építőanyagok előállítása Nemesgulácson történik számítógéppel vezérelt, automatizált gépsorokon, kiváló minőségű kvarc alapanyagok felhasználásával.

Termékeink:

– Padozatok

– Alapozók

– Vízszigetelő anyagok

– Hidegburkolás kiegészítők

– Hidegburkolás ragasztók

– Fugázók

– Falazó és vakolóhabarcsok

– Ásványi glettek

– Hőszigetelő rendszerek ragasztói

– Hőszigetelőanyagok

– Fedővakolatok

– Hőszigetelő rendszerek

– Speciális termékek

– Homoktermékek

Filozófiánk

Cégünk sikere az egyéni kompetenciákra épül. Szakembereink tapasztalata és kreativitása vezet minket az optimális megoldások felé. Cégvezetésünk egyszerű és átlátható struktúrája gyors és rugalmas döntéseket tesz lehetővé. Vállalati kultúránk alapjai: átláthatóság, megbízhatóság, méltányosság.

Partnereink elégedettsége fontos számunkra. Ezen elégedettséget termékeink állandó minőségével és szolgáltatásaink optimalizálásával tudjuk biztosítani. A jövőben is szeretnénk, ha partnerünk lenne, ezért közös termék fejlesztéseken, új megoldásokon keresztül hozzásegíthetjük üzleti lehetőségei bővítéséhez.

Számíthat ránk. A stabil és hosszútávú partner kapcsolatok fontosabbak számunkra, mint a gyors rövid távú haszonszerzés. Tudjuk, hogy működő megoldások és a lehető legjobb termék minőség csak partnereinkkel folytatott folyamatos kapcsolattartással érhető el.

Vállalati kultúránk alapjai: átláthatóság, megbízhatóság, méltányosság.

Viszonteladás

Ha a Kvarc építőanyagokat választja, akkor egy több mint 30 éves, 100%-ban magyar tulajdonú cég kiváló minőségű termékeit választja. Viszonteladó partnereink számára minden támogatást megadunk. A sikeres értékesítéshez a kiváló minőségű termékeken túl: szakmai támogatást, termékinformációs dokumentációt, rugalmasságot, egyedi, személyre szabott konstrukciókat ajánlunk.

Kapcsolat

Központ:

-Ábrahámhegy

Tel.:+36 87 471 085

E-mail: info@kvarcasvany.hu

Nyitvatartás: Hétfő-péntek 6:00-14:00;

Telephelyek:

Nemesgulács

Tel.:+36 87 533 040

E-mail: ngulacs@kvarc.hu

Nyitvatartás: Hétfő-péntek 6:00-14:00;

Budapest

Tel.:+36 30 392 44 88

E-mail: barna.kvarc@gmail.com

Nyitvatartás: Hétfő-péntek 7:00-15:00;

Vevőszolgálat

Telefon: +36 30 011 7586 E-mail: megrendeles@kvarc.hu

Honlap: www.kvarc.hu