Épületgépészet

Fégtherm Partner Pest-Buda Kft

február 13, 2020
Kategóriák: Épületgépészet 

Társaságunk több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink által végzett garanciális munka keretében az érdeklődők régi készülékeit – a kívánságuk szerint kicseréli – felújítja – karbantartja! Munkaidőben hívja a 350-15-22-es budapesti telefonszámot!

Csempeszalon

október 14, 2012
Kategóriák: Burkolóanyagok, Épületgépészet, Belsőépítészet 

Megérkeztek bemutatótermünkbe a legújabb olasz és spanyol csempék, csaptelepek, fürdőszoba bútorok mintái. Ha felújítás előtt áll vagy egy új fürdőszobát szeretne kialakítani, itt a lehetőség, hogy a legjobb minőségű új design szerint gyártott burkolatokból, fürdőszoba felszerelések közül válogasson. A kényelmes jól kialakított fürdőszoba mindenkinek jár. Hosszú időre tervezett beruházás, ezért a megalapozott döntéshez szakmai segítséget adunk. Megtervezzük a fürdőszobát, elkészítjük a pontos csempe kiosztást, kiszámoljuk a költségeket. A szép minőségi csempét, csaptelepet, fürdőszoba bútort és felszereléseket nálunk korrekt, megfizethető áron talál. Jöjjön el hozzánk, tapasztalja meg, milyen érzés egy olyan fürdőszoba bemutatóteremben vásárolni, ahol az elégedett vevő a legfontosabb. Késő estig nyitva tartunk, hogy munka után is kényelmesen tudjon fürdőszobájához, nappalihoz, konyhához csempét, padlólapot válogatni.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10:00 – 20:00
Szombat: 10:00 – 19:00
Vasárnap: 10:00 – 18:00

Time-Air Bt.

január 22, 2011
Kategóriák: Épületgépészet 

Cégünk Vents szellőzéstechnikai termékek (elszívó ventilátorok, szellőzőcsövek, műanyag és fém szellőzőrácsok, stb.-ipari méretekben is) forgalmazásával foglalkozik. Viszonteladói kedvezményeket biztosítunk! Bővebb információk a weblapon!

Cím: 8646 Balatonfenyves, Stromfeld Aurél u.1/b
Telefon: 0620/9325-852
Fax: (1)264-2609
Internet: www.time-air.hu
E-mail: time-air@time-air.hu