Impresszum

Építőipari katalógusunkba történő REGISZTRÁCIÓ és MEGJELENÉS ingyenes. Az Építőipar Katalógus díjmentesen kínál lehetőséget arra, hogy építőipari vállalkozások, illetve az építőiparhoz kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó cégek, vállalkozók hirdessék termékeiket és szolgáltatásaikat az interneten.

Weboldalunk tematizáltan,  kategóriákban várja építőipari cégek regisztrációit. Az Építőipar Katalógusba weboldallal nem rendelkező cégek is regisztrálhatnak, a cégleirás és a hagyományos elérhetőség megjelölésének elküldésével.

Jogi közlemény

Az Építőipar Katalógus (www.epitoipari-katalogus.hu) fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse.

Az Építőipar Katalógus nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő muködésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Építőipar Katalógus kifejezetten kizárja.

Az Építőipar Katalógus nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Építőipar Katalógus weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Az Építőipar Katalógus nem gyűjti és adja át harmadik félnek az oldalon megjelenő személyes adatokat: cím, telefonszám, emailcim. Ezen adatokat a felhasználók szabad akaratukból adják meg a cégregisztráció során. Az Építőipar Katalógus továbbá nem vállal felelősséget ezen kapcsolati adatok valódiságáért, azokat nem ellenőrzi, ezért a hibás adatokból eredő felelőség alól is elzárkózik. Azonban az Építőipar Katalógus vállaja hogy igény szerint, a hozzá eljuttatott helyesbítéseket elvégzi ezen adatokon.

Az Építőipari Katalógus szerkesztősége