Comfort Ablak Kft képviselet

Ablakos weboldalamon már elismert műanyag nyílászáró profilok találhatóak, amelyeket a mai kor elvárásainak megfelelő  technológiáival gyártanak.  Bárki fellelheti az igényének megfelelő műanyag ablakot, információkat beépítésükről, megismerheti komplett ablakcsere technikánkat, ablakos szolgáltatásainkat, gyűjthet információkat az ablakok beépítéséről,  beszerelésük munkameneteiről.

Régi ablak cseréjénél is rengeteg információval szolgálhatok. A felmérés során elmondom  mi várható a bontás és beépítés során, milyen lesz az új ablak beszerelése utáni helyreállítási munka, amelyről képek is láthatók weboldalamon.
Megbízható kereskedői, Közép-Európa legnagyobb ablakgyártóinak hátterével rendelkezünk amely biztosítja az ablakok és ajtók minőségét, a pontos gyártási határidők betartását, valamint a garanciális szerviz hátteret.

muanyagablakok-ajtok.hu

Y-bau Kft. – műanyag ablakok

október 5, 2012
Kategóriák: Kivitelezők, Ablak felújítás 

Az ablakweb.hu 2000 óta foglalkozik műanyag ablakok forgalmazásával és beépítésével az ország egész területén. Több száz referencia, rugalmas kiszolgálás. Rövid határidő, akár 7-9 nap alatt!

Tel./fax: 06/1-206-1281
Bemutatóterem: Y-bau Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út. 120.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8-17 óráig.

www.ablakweb.hu

Ablakbuda

szeptember 30, 2012
Kategóriák: Ablak felújítás, Nyílászárók 

Nyílászárók értékesítése kedvező áron. Fa és műanyag ablakok és erkélyajtók, fa és műanyag bejárati ajtók. Kedvező vásárlási feltételek, gyors és pontos kiszolgálás. Legfőbb célunk az értékesítésben az, hogy szakértelmünk segítségével azt kínáljuk és adjuk el Önnek, amire Önnek valóban szüksége van, és költségkerete is megengedi.

Ablakbuda: www.ablakbuda.hu
Bemutatóterem: XXII. kerület, Nagytétényi út 60.
Telefon/Fax: 06-1/226-1131
Mobil: 06-20/504-6160, 06-20/243-3997
Email: aronhazkft@gmail.com

Daidalos Kft.

Műanyag ABLAK és nyílászárók-nagykereskedelmi árakon, versenyképes árakkal, műanyag ablakok Magyarországon.

Legkésőbb 3-4 héten belül megrendeléstől számítva beszereljük az ön nyílászáróját vagy ablakát. Munkát vállalunk egész Pest megyében, valamint országosan.

A szerelés és értékesítés a mi műanyag ablakainknál magas szintű, mi az ügyfélre összpontosítunk elérhető áron minőségi műanyag ablakot kínálunk. Prioritásunk: a régi ablakokat elszállítjuk amennyiben a műanyag ablakait nálunk rendeli meg, valamint velünk szerelteti be. Műanyag ablak telepítése során eltávolításra kerülnek a régi ablakok, és mi a kőművesmunkát is maximális udvariassággal elvégezzük. A műanyag ablak kínálatunk a standard, valamint a kerek vonalak, igény szerint további bevonatokkal is rendelhető, ami plusz költséget jelent, de ezáltal még vonzóbb, és modernebb megjelenést biztosítva folyamatos karbantartást(festést) nem igénylő műanyag ablakának.

Weboldal:www.ablak-muanyagablak.hu
E-mail:kftdaidalos@gmail.com
Tel:06 70 505 6374

Ablakdoki.com

június 18, 2011
Kategóriák: Nyílászáró beépítés 

Ablakcsere és nyílászáró legyártása rövid határidővel budapesten. Honlapunkon szolgáltatásainkon és az általunk forgalmazott termékeken kívül jó pár hasznos tanácsot is olvashat az ablakok karban tartásáról és cseréiről. Tekintse meg ablak árak oldalunkat.

Tanyi és Társa Bt
Bp. 17. ker. Pesti u. 46.

email: zsolt@ablakdoki.com
Tel: 061-287-39-61
Mobil: 0630-469-17-34

honlap: http://ablakdoki.com/

Következő oldal »