Építész

Építész Tervező, Kulcsrakész Generálkivitelező

Cégünk fő szolgáltatásai : épületek, házak, ipari és mezőgazdasági épületek generál tervezése és kulcsrakész generálkivitelezése. Szaktanácsadás, művezetés, igazságügyi szakértés. Tervezéstől a költözésig. Álmoktól a valóságig.

http://www.vargener.hu

0630 999-4337

info@vargener.hu

Koller Építészeti és Mérnökiroda

Mérnökirodánk építészeti és építési munkákkal, továbbá az ezekhez kapcsolódó mérnöki létesítmények és berendezések telepítésével, szerelésével foglalkozik. Profilunkba tartozik a családi házak és egyéb épületek tervezése, kivitelezése, a műemlék-, és műemlék jellegű épületek felújítása, illetve az egyéb régi épületek átépítése, korszerűsítése.

www.kollermiklos.hu

T1 Építész Iroda – építészet, belsőépítészet, design

június 24, 2012
Kategóriák: Belsőépítészet, Építész 

A T1 Építész Iroda tevékenységi köre felöleli az építészeti tervezés minden területét, várostervezéstől az építészeti tervezésen át a belsőépítészetig.

Vállaljuk többek közt a következő tervezői szolgáltatások magas szintű elvégzését:

Családi házak, többlakásos házak, lakásbelsők teljes körű tervezése
Üzletek, irodák, szállásépületek, kiállító terek, szolgáltató épületek és minden fajta gazdasági épület teljes körű tervezése
Közösségi épületek, szakrális épületek, többlakásos házak, műemlék épületek tervezése
Magas szintű belsőépítészeti design és megvalósítás,
Átalakítások, bővítések, környezettudatos tervezés és tanácsadás

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tekintse meg munkáinkat és szakmai BLOG oldalunkat!

T1  É P Í T É S Z   I R O D A
H-1114 Budapest Bartók Béla út 61.
H-8200 Veszprém Kalmár tér 7.
+36 30 277 1045
info@t1epitesz.hu 
www.t1epitesz.hu

Sagra architects

május 13, 2012
Kategóriák: Belsőépítészet, Építész 

Családi ház tervezés, belsőépítészet. Amennyiben valóban személyre szabott, a hely pozitív adottságait kihasználó, igényes családi házat szeretne a tervezést bízza a Sagra architects építészeire. A tapasztalt, lendületes építészcsapat szakmai elismerései és építészeti díjai garanciát jelentenek egy igazán jó minőségű épület létrehozására vagy belső tér kialakítására . Energiatakarékos épületek tervezése, innovatív megoldásokkal, gazdaságos kialakítással. Belsőépítészeti tevezés, egyedi, időtálló belső terek kialakítása.

Sziklai Norbert építész

február 25, 2012
Kategóriák: Építész 

Budapesti építészmérnök

Amikor álmai házát tervezgeti, nem biztos hogy eszébe jut mennyi is lesz családi házának rezsije, fenntartási költsége? Pedig az építkezés után közvetlenül ez lesz az első dolog, amivel majd szembesül. Az építész – ha energiatudatosan tervezi az épületet – milliókat takaríthat meg Önnek. Az építkezés időtartama a családi ház működésének időtartamához hasonlítva szinte elenyésző. Az építkezésénél ezt is vegye figyelembe! Sziklai Norbert építészmérnök és energetikai szakmérnök. Weboldalának bejegyzései megmutatják azt az irányt, amit az építészetben képvisel. Olvassa el figyelmesen az építész szolgáltatásait a weboldalán!

Az építész elérhetősége:

Név: Sziklai Norbert építész

Web: http://www.sziklai-epitesz.hu

e-mail: norbert.sziklai[@]gmail.com

Telefon: +36-70/531-0479

Következő oldal »