Villanyszerelés

Goldner Team Építőipari és Szolgáltató Kft. villanyszerelés

március 17, 2016
Kategóriák: Villanyszerelés, Villanyszerelési anyagok 

Villanyszerelő szakembereink 1-2 órán belüli vállalják a kiszállást – Budapest teljes területén és Pest megyében.Villanyszerelés Budapesten és Pest megyében: villamos rendszerek hibaelhárítás lakásokba, üzletekben, intézményekben Budapest területén, elektromos rendszerek felújítása és időszakos karbantartása Budapesten, új elektromos hálózatok kiépítése. Mozgásérzékelők telepítése, lakásriasztók kiépítése, tűzjelző hálózat kiépítése Budapesten és Pest megyében. Gyorsaság, minőség, korrekt ár.

Tevékenységek

villanyszerelés
– villamos mérések (érintésvédelmi mérések, villámvédelem, szigetelés ellenállás mérés)
– szabad vezetékek
– villamos mérőhelyek készítése teljes E-on ügyintézéssel
–  villanyszerelési anyagok kiskereskedelme
és még sok minden ….

Weboldal: http://villanyszerelo.gini.hu/

Goldner Team Építőipari és Szolgáltató KFT
Székhely: 2143 Kistarcsa, Toldi Miklós utca 1.
Cég név: Goldner Team Kft.
Telefon: 06 30 5483 169
Adószám: 25381630-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 177298
Th.: 1148 Budapest, Lengyel u. 32

Szita Team kft

május 15, 2012
Kategóriák: Villanyszerelés 

Villanyszerelő Budapesten , új és használt lakások, családi házak elektromos és gyengeáramú  hálózat felújítása és bővítése. Online kalkulátor a weboldalon, kalkulálhat dugaszoló aljzatok illetve kapcsolók, lámpák, összeségét beírva kiszámolja a megközelítő árat a szerelésre. Használt, régi  lakásokban vezeték csere, új hálózat kiépítés a mai igényeknek megfelelően kialakítva. A tv és a telefon, riasztó,  internet kábelek a mai elvárásoknak megfelelően kialakítva.

Kilomester Kft. – Tatabánya

Építőipari generál kivitelezés. Cégünk bármely építőipari tevékenységgel rendelkezéssel áll! Családi házak építése, felújítása,lakások felújítása, kőmüvesmunkák, hideg meleg burkolás, víz fűtés szerelés,vilany szerelés, festés mázolás, homlokzat szigetelések. Keressen bennünket bizalommal.

Cég: Kilomester Kft.
Cim: 2800:Tatabánya Kőszikla u.39.
Telefon:06/30-3346193
E-mail:kilomester@citromail.hu

Riasztó, lakásriasztó és kamerarendszer szerelés

Praktiker Security Alarm Biztonságtechnikai és Kereskedelmi Kft, Székesfehérvár

Cégünk 1998 óta foglalkozik elektronikus biztonságtechnikai rendszerek tervezésével és szerelésével. Több, mint 30 évnyi tapasztalat és gondosan válogatott alkatrészek garantálják az általunk telepített riasztók, lakásriasztók, tűzjelzők, beléptetők és más rendszerek minőségét és időállóságát.

Szolgáltatásunk kiterjed:
riasztó, lakásriasztók
biztonsági kamerák
tűzjelző rendszerek
beléptető rendszerek
mechanikus védelem: zárlati rendszerek, zárak, rácsok
páncélszekrények, bútorszéfek
szaktanácsadás

Címünk: 8000 Székesfehérvár Királykút Ln. 20.

Honlapunk: www.praktikersecurityalarm.hu

Novill – Villanyszerelés

február 1, 2011
Kategóriák: Villanyszerelés 

Villamos hibajavítás és új villanyszerelési hálózatok kialakításával foglalkozó vállalkozás Érd és vonzáskörzetében. Erősáramú és gyengeáramú villanyszerelési hálózatok kialakítását vállaljuk. Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzését. Felülvizsgálatokat elsősorban közületeknek kellett régebben végezni, de napjainkban már egy új épület villanyszerelési munkáinak befejező fázis az első felülvizsgálat elvégzése. Családi házak esetén szükség lehet még a gázbekötéshez EPH rendszer kiépítésére és jegyzőkönyv kiállításáról ennek megfelelőségéről.  Az előző példából is látszik, hogy a felülvizsgálatok elvégzése manapság már nem csak a cégekre, közületekre vonatkozik, hanem a villanyszerelési munkát végzőknek is szükségük van rá. Villanyszerelési hálózat kialakításánál is nagy hangsúlyt helyezzünk a megbízhatóságra, hiszen sok esetben ennek nem megfelelő kiépítése emberi életet is követelhet, vagy vagyoni kárt okozhat.

Cím: Érd 2030, Papagáj u. 2
E-mail: novak @ novill.hu
Telefon: +36 23 368 014

Következő oldal »