ALUKON GmbH – árnyékolástechnika

január 14, 2012
Kategóriák: Árnyékolástechnika 

Cégünk 1974-ben alakult Németországban, a mai napig az eredeti német minőséget képviselve. Az ALUKON Rendszerek garanciát, megbízhatóságot és hosszú élettartamot kínálnak használójuk számára.

Az ALUKON redőny rendszerek védelmet nyújtanak a betekintések-, külső zajok, betörőkkel szemben, valamint hőszigeteltségüknek köszönhetően nem engedik a szoba melegét elveszni.

Az ALUKON szúnyogháló kezelése egyszerűbb más társával szemben, ugyanis az úgynevezett klikk-klakk rendszerrel szúnyoghálónk felengedésekor nem csapódik fel, hanem egyenletes tempóban ereszkedik fel.

Az ALUKON garázskapu helytakarékosságának köszönhetően nem kell centizgetni a garázsba való beálláskor és kiálláskor.

Az ALUKON zsaluzia modern korunk egyik egyre kedveltebb árnyékolója, ahol a lamellák állíthatóságával Ön szabályozza a fény beesési szögét és mennyiségét otthonába.

Széles termékpaletta és színválaszték áll mindenki rendelkezésére!

Böngésszen weboldalunkon és keresse viszonteladóinkat az egész ország területén! Magyar területi képviselőnk segítségével könnyen eljuthat egy Önhöz közel lévő értékesítőnkhöz.

“Az Ön kívánsága – a mi rendszerünk”

Fehér és Társai kft.

január 29, 2011
Kategóriák: Árnyékolástechnika, Árnyékolástechnika 

A Fehér és Társai kft. immár több mint két évtizede nyújtja szolgáltatásait az árnyékolástechnika területén. Elsődlegesen árnyékolók: redőny, zsaluzia, napernyő, napellenző forgalmazásával foglalkozik. A termékekre jellenzőek a magas minőségi mutatók. A redőnyök tökéletes fényzárást biztosítanak, hogy kellemesebb és teljesebb pihenést tegyenek lehetővé. A vállalkozás alkalmazásában lévő mesterek gyorsan és szakszerűen helyezik fel a redőnyöket, igény szerint motorral is eljátják őket. A cég bemutatóterme Budán található, ahol az árnyékolástechnikai termékek mellett a fűtéstechnikai eszközökkel is ismerkedhet.

http://www.arnyekolas.hu

Bemutatóterem: H-1033 Budapest, Szőlőkert köz 9.
Telefon: (+36-1) 387-79-09