Vol-Vi 2004 BT

A cím mindent elárul.

A mi cégünk lassan tíz éve működik ugyanazon a néven. Nem vittük csődbe, nem változtattunk nevet. Szakembereink közül sokan már több mint 20 éve űzi mesterségét, állandóan fejlesztve azt az új technológiákat követve. Ennek köszönhetően a lakásfelújítást tökéletesen bonyolítjuk le. Ebbe beletartozik a kívánt és elengedhetetlen bontás, az azt követő kőműves munkák. Nyílászárók cseréje, új bejárati ajtó beépítése, ablakcsere. A kívánt ajtót és ablakot fából és műanyagból is legyártatjuk. Egyéb asztalos munkák, konyhabútor készítése, beépített szekrények gyártása is megrendelhető. Gipszkartonozás, ami ma már egy lakásfelújításnál bevett építési technika. Gépészet, amibe a vízszerelés, fűtésszerelés és a gázszerelés tartozik a hozzá járulékos engedélyezésekkel. Villanyszerelés, akár a hálózat bővítésével, új villanyóra felszerelésével és átadásával. Továbbá hidegburkolás, csempézés és járólap lerakása. Melegburkolás, parkettázás parkettacsiszolás, laminált padló lerakása. Szobafestés szakmunkái, úgy mint festés-mázolás és tapétázás. A felsoroltakat vállaljuk külön is, vagy mindent egybevéve lakásfelújítás generálkivitelezésben.

Cég: Vol-Vi 2004 BT.
Cim: Budapest 1239 Lórév u. 8.
Telefon: +36 20 570 1290
E-mail: volvi2004bt@gmail.com
Web lap: lakásfelújítás megfelelő kivitelezéssel!

Cirkó, gáz és vízszerelő

január 22, 2011
Kategóriák: Épületgépészet 

Családiház, lakás, iroda, stb. épületgépész tervezési- és szerelési munkái.

Címszavakban: cirkó, cirkófűtés, cirkókazán, épületgépészet, falikazán, fürdőszobafelújítás, fűtés, fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelő, gázbevezetés, gázcső, gázellátás, gázfűtés, gázkészülék, gázmérő, gázóra, gáztervező, gázvezetékszerelő, gázszerelés, gázszerelő, ház, ingatlan, kéménybélelés, kombicirkó, központifűtés, lakásfelújítás, meóátadás, radiátor, szolgáltatás, víz-gáz, víz-gázszerelő, víz-gáz-fűtés, víz-gáz-fűtésszerelés, víz-gázszerelő, vízvezeték, vízvezetékszerelő, vízszerelés, vízszerelő, zárt égésterű, Teljes ügyintézés, garancia.

Cím: 1119 Budapest, Ormay N. u. 5.
Telefon: 2030809; 06306307862
Fax: 2030809
Internet: www.cirkofutes.hu
E-mail: info@cirkofutes.hu

La-No Szer Bt.

január 22, 2011
Kategóriák: Épületgépészet, Villanyszerelés 

Épületgépészeti munkák tervezése és kivitelezése magas minőségben. Víz-, gáz-, fűtésszerelés. Villanyszerelés. Felmérés és tanácsadás okleveles mérnök vezetésével.

Cím: 1194 Budapest, Varjú Kálmán u. 33.
Telefon: 20/9385-132
Fax: 2-803-206
E-mail: lanoszer@freestar.hu