Goldner Team Építőipari és Szolgáltató Kft. villanyszerelés

március 17, 2016
Kategóriák: Villanyszerelés, Villanyszerelési anyagok 

Villanyszerelő szakembereink 1-2 órán belüli vállalják a kiszállást – Budapest teljes területén és Pest megyében.Villanyszerelés Budapesten és Pest megyében: villamos rendszerek hibaelhárítás lakásokba, üzletekben, intézményekben Budapest területén, elektromos rendszerek felújítása és időszakos karbantartása Budapesten, új elektromos hálózatok kiépítése. Mozgásérzékelők telepítése, lakásriasztók kiépítése, tűzjelző hálózat kiépítése Budapesten és Pest megyében. Gyorsaság, minőség, korrekt ár.

Tevékenységek

villanyszerelés
– villamos mérések (érintésvédelmi mérések, villámvédelem, szigetelés ellenállás mérés)
– szabad vezetékek
– villamos mérőhelyek készítése teljes E-on ügyintézéssel
–  villanyszerelési anyagok kiskereskedelme
és még sok minden ….

Weboldal: http://villanyszerelo.gini.hu/

Goldner Team Építőipari és Szolgáltató KFT
Székhely: 2143 Kistarcsa, Toldi Miklós utca 1.
Cég név: Goldner Team Kft.
Telefon: 06 30 5483 169
Adószám: 25381630-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 177298
Th.: 1148 Budapest, Lengyel u. 32

Vol-Vi 2004 BT

A cím mindent elárul.

A mi cégünk lassan tíz éve működik ugyanazon a néven. Nem vittük csődbe, nem változtattunk nevet. Szakembereink közül sokan már több mint 20 éve űzi mesterségét, állandóan fejlesztve azt az új technológiákat követve. Ennek köszönhetően a lakásfelújítást tökéletesen bonyolítjuk le. Ebbe beletartozik a kívánt és elengedhetetlen bontás, az azt követő kőműves munkák. Nyílászárók cseréje, új bejárati ajtó beépítése, ablakcsere. A kívánt ajtót és ablakot fából és műanyagból is legyártatjuk. Egyéb asztalos munkák, konyhabútor készítése, beépített szekrények gyártása is megrendelhető. Gipszkartonozás, ami ma már egy lakásfelújításnál bevett építési technika. Gépészet, amibe a vízszerelés, fűtésszerelés és a gázszerelés tartozik a hozzá járulékos engedélyezésekkel. Villanyszerelés, akár a hálózat bővítésével, új villanyóra felszerelésével és átadásával. Továbbá hidegburkolás, csempézés és járólap lerakása. Melegburkolás, parkettázás parkettacsiszolás, laminált padló lerakása. Szobafestés szakmunkái, úgy mint festés-mázolás és tapétázás. A felsoroltakat vállaljuk külön is, vagy mindent egybevéve lakásfelújítás generálkivitelezésben.

Cég: Vol-Vi 2004 BT.
Cim: Budapest 1239 Lórév u. 8.
Telefon: +36 20 570 1290
E-mail: volvi2004bt@gmail.com
Web lap: lakásfelújítás megfelelő kivitelezéssel!

Szita Team kft

május 15, 2012
Kategóriák: Villanyszerelés 

Villanyszerelő Budapesten , új és használt lakások, családi házak elektromos és gyengeáramú  hálózat felújítása és bővítése. Online kalkulátor a weboldalon, kalkulálhat dugaszoló aljzatok illetve kapcsolók, lámpák, összeségét beírva kiszámolja a megközelítő árat a szerelésre. Használt, régi  lakásokban vezeték csere, új hálózat kiépítés a mai igényeknek megfelelően kialakítva. A tv és a telefon, riasztó,  internet kábelek a mai elvárásoknak megfelelően kialakítva.

Dewind-Team Kft

A Lakásfelújítás szakértője

Felújítaná ingatlanát? Segítünk! Lakásfelújításon gondolkozik? Segítünk! Mindent elvégzünk, amivel szebbé teheti otthonát: festés, tapétázás, burkolás, galériakészítés, villanyszerelés.

Dewind-Team Kft – A lakásfelújítás szakértője. A lakásfelújítás után ingyen végezzük el a nagytakarítást megújult otthonában, vegyszermentes, környezetkímélő takarítószerekkel.

Hívja a 06-20-297-2083-as számot,  vagy nézze meg weboldalunkat: lakasfelujitas-karbantartas.hu

Novill – Villanyszerelés

február 1, 2011
Kategóriák: Villanyszerelés 

Villamos hibajavítás és új villanyszerelési hálózatok kialakításával foglalkozó vállalkozás Érd és vonzáskörzetében. Erősáramú és gyengeáramú villanyszerelési hálózatok kialakítását vállaljuk. Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzését. Felülvizsgálatokat elsősorban közületeknek kellett régebben végezni, de napjainkban már egy új épület villanyszerelési munkáinak befejező fázis az első felülvizsgálat elvégzése. Családi házak esetén szükség lehet még a gázbekötéshez EPH rendszer kiépítésére és jegyzőkönyv kiállításáról ennek megfelelőségéről.  Az előző példából is látszik, hogy a felülvizsgálatok elvégzése manapság már nem csak a cégekre, közületekre vonatkozik, hanem a villanyszerelési munkát végzőknek is szükségük van rá. Villanyszerelési hálózat kialakításánál is nagy hangsúlyt helyezzünk a megbízhatóságra, hiszen sok esetben ennek nem megfelelő kiépítése emberi életet is követelhet, vagy vagyoni kárt okozhat.

Cím: Érd 2030, Papagáj u. 2
E-mail: novak @ novill.hu
Telefon: +36 23 368 014

Következő oldal »