Vol-Vi 2004 BT

A cím mindent elárul.

A mi cégünk lassan tíz éve működik ugyanazon a néven. Nem vittük csődbe, nem változtattunk nevet. Szakembereink közül sokan már több mint 20 éve űzi mesterségét, állandóan fejlesztve azt az új technológiákat követve. Ennek köszönhetően a lakásfelújítást tökéletesen bonyolítjuk le. Ebbe beletartozik a kívánt és elengedhetetlen bontás, az azt követő kőműves munkák. Nyílászárók cseréje, új bejárati ajtó beépítése, ablakcsere. A kívánt ajtót és ablakot fából és műanyagból is legyártatjuk. Egyéb asztalos munkák, konyhabútor készítése, beépített szekrények gyártása is megrendelhető. Gipszkartonozás, ami ma már egy lakásfelújításnál bevett építési technika. Gépészet, amibe a vízszerelés, fűtésszerelés és a gázszerelés tartozik a hozzá járulékos engedélyezésekkel. Villanyszerelés, akár a hálózat bővítésével, új villanyóra felszerelésével és átadásával. Továbbá hidegburkolás, csempézés és járólap lerakása. Melegburkolás, parkettázás parkettacsiszolás, laminált padló lerakása. Szobafestés szakmunkái, úgy mint festés-mázolás és tapétázás. A felsoroltakat vállaljuk külön is, vagy mindent egybevéve lakásfelújítás generálkivitelezésben.

Cég: Vol-Vi 2004 BT.
Cim: Budapest 1239 Lórév u. 8.
Telefon: +36 20 570 1290
E-mail: volvi2004bt@gmail.com
Web lap: lakásfelújítás megfelelő kivitelezéssel!

Sáfrán László szobafestő

május 13, 2012
Kategóriák: Festés, mázolás, tapétázás 

Van egy embert próbáló mozgalom a családon belül. Szobafestéskor fut az egész ház. Semmi nincs meg, semmi nincs a helyén, vagy ha ott is van, nem lehet hozzáférni. Kínos pillanatok tömkelege előtt állunk, ám ha jól sikerül a festés, akkor a végén azt mondjuk megérte. Ehhez azonban egy megfelelő festőt kell találni, aki a munkáját azon túl hogy szépen elvégzi, még precíz és pontos is. Ha Budapesten keres egy ilyen festőt, akkor tudok ajánlani!

Vol-Vi 2004 BT. – lakásfelújítás

Cégünk az építőipari szolgáltatások közül a felújítási munkákat vállalja. Lakásfelújítás,vagy családi ház felújítása.  Ebbe a témakörbe tartozó szakmai munkákat viszont külön-külön is elvégezzük.  Ez lehet gipszkarton szerelés, szobafestés, nyílászárók cseréje, különböző asztalos ,vagy kőműves munkák és burkolás.

Cégünk lakások, családi házak felújításával, korszerűsítésével foglakozik. Lakásoknál természetesen csak belső munkák, ( teljes átalakítás és korszerűsítés generálkivitelezéssel. ) míg családi háznál többféle külső felújítás és átalakítás kivitelezésével is állunk rendelkezésére. Melléképületek bontása vagy építése, kocsibeálló illetve járdák készítése, homlokzatszigetelés.
Az felújításhoz szükséges anyagbeszerzést mi végezzük, és bizonyos ügyintézésekben segítünk.

Cég: Vol-Vi 2004 BT.
Cim: Budapest 1239 Lórév u. 8.
Telefon: +36 20 570 1290
E-mail: volvi2004bt@gmail.com
Weboldal: http://www.volvi.hu

Drevenka és Társai szobafestés

szeptember 23, 2011
Kategóriák: Festés, mázolás, tapétázás 

Cégünk szobafestéssel, mázolással, tapétázással foglalkozik, Budapesten és Pest megyében. Várjuk a megkeresését magán embereknek, közületeknek, társasházaknak, vállalunk konyhát, lakást, házat, irodát, csarnokot, társasházat. Látogassa meg weboldalunkat.

E-mail: info@szobafesto-tapetazo.hu
Web: www.szobafesto-tapetazo.hu
Telefon: 06705901920

LA-BEE Bt.

Garanciával vállalunk szobafestést-mázolást,tapétázást,burkolást, külső hőszigetelést, stb… Megbízható szakemberekkel,korrekt árakon.

Cím: 1201 Budapest, Faiskola u.7.
Telefon: 06-70-553-73-73
E-mail: la-bee@freemail.hu

Következő oldal »