Fény-Őr Kft.

február 22, 2012
Kategóriák: Árnyékolástechnika 

Az építőiparnak az árnyékolástechnika egy igen sarkalatos pontja, már csak azért is mert egy nyílászáró kiválasztása vagy megvásárlása esetén már gondolnunk kell a később beépítendő redőnyre is. Tehát nem árt előre gondolkodnunk, hogy milyen fajtájú redőnyt szeretnék, ugyanis a különböző redőny típusok eltérő módon csatlakozhatnak a különböző ablaktípusokhoz.

A felső tokos redőnyök esetében, fontos hogy maradjon kellő mértékű hely a redőnyt tároló doboz számára a ablaknyílásban. Az olyan redőnyöknél azonban ahol a redőnydobozt a nyílászárón kívülre szerelik fel, ott a nyílászáró fölött kell hagyni annyi helyet, hogy oda kényelmesen beférjen a doboz, különben az bele fog lógni az üvegfelületbe. Persze ezek mellé még olyan apróságok is társulnak, mint mondjuk a tokszélesítők, helyekre a redőny lamelláinak vezetősínjét erősítik fel. Látszik tehát, hogy redőnyt legalább olyan körültekintően kell választanunk, mint mondjuk fürdőszobai járólapot, de redőny webáruházunk széles választékában minden típust könnyen megtalálhat.

Cég: Fény-Őr Kft.
Cim: Inárcs, Traktor u. 1/a.
Telefon: 06-20-540-1313
E-mail: info @redonydiszkont.hu
Weboldal: szunyoghalodiszkont.hu

ALUKON GmbH – árnyékolástechnika

január 14, 2012
Kategóriák: Árnyékolástechnika 

Cégünk 1974-ben alakult Németországban, a mai napig az eredeti német minőséget képviselve. Az ALUKON Rendszerek garanciát, megbízhatóságot és hosszú élettartamot kínálnak használójuk számára.

Az ALUKON redőny rendszerek védelmet nyújtanak a betekintések-, külső zajok, betörőkkel szemben, valamint hőszigeteltségüknek köszönhetően nem engedik a szoba melegét elveszni.

Az ALUKON szúnyogháló kezelése egyszerűbb más társával szemben, ugyanis az úgynevezett klikk-klakk rendszerrel szúnyoghálónk felengedésekor nem csapódik fel, hanem egyenletes tempóban ereszkedik fel.

Az ALUKON garázskapu helytakarékosságának köszönhetően nem kell centizgetni a garázsba való beálláskor és kiálláskor.

Az ALUKON zsaluzia modern korunk egyik egyre kedveltebb árnyékolója, ahol a lamellák állíthatóságával Ön szabályozza a fény beesési szögét és mennyiségét otthonába.

Széles termékpaletta és színválaszték áll mindenki rendelkezésére!

Böngésszen weboldalunkon és keresse viszonteladóinkat az egész ország területén! Magyar területi képviselőnk segítségével könnyen eljuthat egy Önhöz közel lévő értékesítőnkhöz.

“Az Ön kívánsága – a mi rendszerünk”

Kondor redőny

december 23, 2011
Kategóriák: Árnyékolástechnika 

Cégünk ötvözi a tradíciót és a modern technikát. Jellemző ránk a hosszútávú, modern gondolkodás és generációkat átölelő cégtörténet garanciája a minőségi munkának. A honlapon feltüntetett termékek előállítását, felszerelését beüzemelését, valamint javítását, karbantartását is vállaljuk. A jövőben szeretnénk árainkat versenyképes szinten tartani és azt, hogy minél több elégedett ügyfelünk legyen.

Redőnyösök dinasztiája. redőny szerelés, faredőny, javítás több mint 100 éves tapasztalattal a háttérben, Kondor redőny motorok gyártása. Cégünk fennállása óta redőnyök szerelésével is foglalkozik. Legyen az fa, műanyag, vagy alumínium, kézi vagy motoros húzású, külső, vagy belső tokos. Ezen felül vállaljuk vasredőnyök, rácsok teljeskörű szervízelését is. Mottónk: “Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!” Tehát bármi gond adódik rácsával vagy redőnyével, forduljon hozzánk bizalommal!

Kondor Redőny
1147 Budapest, Egressy út 23-25. (telephely)
Telefon: +36 1 363-0017
Fax: +36 1 363-2245
E-mail: info @ kondoroll.hu

Redőny – Dósa Kft.

március 16, 2011
Kategóriák: Árnyékolástechnika 

A webáruházak megjelenésével új lehetőségek tűntek fel a redőny és más árnyékoló beszerzésével kapcsolatban. Ma már sokkal egyszerűbben lehet beszerezni a különböző árnyékolástechnikai késztermékeket és különböző alkatrészeket. A Redőny Webshopot megtekintve látható, hogy könnyen ki lehet választani bármit szín méret és darabszám szerint. A vásárló azt is megteheti, hogy nem hív redőnyöst, hanem önállóan javítja meg vagy rakja fel az árnyékolót. Ehhez használható leírást talál a webáruház menüjében. Így akár kedvezőbben és hamarabb is rendbe lehet tenni egy lakás árnyékolását. Tekintse meg az oldalt!

Honlap: Redőny Webshop

E-mail: info@redonywebshop.hu
Telefon: +36-30/6262-347

Fehér és Társai kft.

január 29, 2011
Kategóriák: Árnyékolástechnika, Árnyékolástechnika 

A Fehér és Társai kft. immár több mint két évtizede nyújtja szolgáltatásait az árnyékolástechnika területén. Elsődlegesen árnyékolók: redőny, zsaluzia, napernyő, napellenző forgalmazásával foglalkozik. A termékekre jellenzőek a magas minőségi mutatók. A redőnyök tökéletes fényzárást biztosítanak, hogy kellemesebb és teljesebb pihenést tegyenek lehetővé. A vállalkozás alkalmazásában lévő mesterek gyorsan és szakszerűen helyezik fel a redőnyöket, igény szerint motorral is eljátják őket. A cég bemutatóterme Budán található, ahol az árnyékolástechnikai termékek mellett a fűtéstechnikai eszközökkel is ismerkedhet.

http://www.arnyekolas.hu

Bemutatóterem: H-1033 Budapest, Szőlőkert köz 9.
Telefon: (+36-1) 387-79-09

Következő oldal »