Angelika Muhly Interiors

március 12, 2015
Kategóriák: Belsőépítész 

Muhly Angelika lakberendező. Lakások, családi házak, nyaralók, irodák, bemutató termek, üzlethelyiségek, kávézók, éttermek teljeskörű belsőépítészeti és lakberendezési tervezése, kivitelezése.
Munkáink során arra törekszünk, hogy a megrendelő igényeihez, életstílusához szabott, élhető, harmonikus tereket hozzunk létre, egységes koncepció alapján.
Válasszon díjtáblázatunkban szereplő csomagjainkból vagy kombinálja őket helységenként, egyedi igényeinek megfelelően!

Muhly Angelika
belsőtér tervező – lakberendező
A Lakberendezők Országos Szövetségének tagja

design@angelikamuhly.com
www.angelikamuhly.com

Flat Art Lakásművészeti Stúdió

december 12, 2012
Kategóriák: Belsőépítész 

A Flat Art Lakásművészeti Stúdió 2000. óta áll ügyfelei rendelkezésére.

Szolgáltatásai között különböző lakberendezési csomagokat kínál, melyekből mindenki kiválaszthatja a számára legvonzóbb együttműködési formát. Ha Önnek belsőépítészeti tanácsokra van szüksége egy helyiség speciális elrendezésével kapcsolatban, ha szeretné átterveztetni az egész otthonát, ha úgy döntött, hogy végre olyan irodát csináltat magának, melyben nem csak dolgozhat, hanem jól is érezheti magát, akkor a Flat Art lakberendezői segítenek Önnek ebben.

Saját szemével győződhet meg arról, hogy a belsőépítész trió a legváltozatosabb, legproblémásabb otthonokat is képes volt a megbízói igények szerint átalakítani, tökéletesíteni. A Flat Art képes referenciáit itt nézheti meg: www.flatart.hu.