Silver Insulation System Kft.

május 13, 2012
Kategóriák: Homlokzat felújítás, Hőszigetelés, Passzív ház 

Épületszigetelő szakmérnökök valamint építész szakemberek közel 20 év tapasztalata és innovációja hívta életre cégünket egy új generációs hőszigetelési technológia hazai bevezetése kapcsán. A Nyugat-Európában már évek óta sikerrel alkalmazott befújt technológiájú üveggyapot hőszigetelési rendszerek Magyarországon mindeddig ismeretlenek voltak. Célunk az, hogy a nemzetközi tapasztalatok felhasználásával ezen új generációs hőszigetelési eljárással kínáljunk megbízható megoldást a hazai építőiparban felmerülő hőszigetelési igényekre.

Fő tevékenységünk mellett szolgáltatásunk fontos részét képezi, az egyedi igényeknek megfelelő szigetelési és épületszerkezeti tanácsadás.

Cég: Silver Insulation System Kft.
Cim: 1042 Budapest, Árpád út 42.
Telefon: +36-30/747-1111
E-mail: info@silverhoszigeteles.hu
Weboldal: http://silverhoszigeteles.hu/

Protect NCS Kft

április 12, 2012
Kategóriák: Homlokzat felújítás, Hőszigetelés 

Vállaljuk régi romos felújításra szoruló energia pazarló épületek külső homlokzatainak hagyományos módon történő felújítási illetve utólagos homlokzat hőszigetelési munkálatait. Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és kedvezményes hőszigetelő csomagok értékesítése. Szerződött gyártócégeinken illetve beszállítóinkon keresztül segítünk Önnek a legmegfelelőbb megoldásokat kiválasztania . Vásároljon és kiviteleztessen mindent egy helyen és használja ki a kiemelt Mapetherm kivitelező csapat adta lehetőségeket.

Protect NCS Kft
Cim: 1141 Budapest Szugló 82
Telefon: 06705023889
E-mail: cserni.laszlo@freemail.hu
Weboldal: http://www.homlokzati-hoszigeteles.eu

K-Build System

január 29, 2012
Kategóriák: Generálkivitelezés, Ház- és lakásfelújjítás 

K-Build System Cégünk az építkezés minden fázisát vállalja a tervezéstől a kivitelezésig, vagy akár ezek közül egy-egy munkafázist is, az ország egész területén. Vállaljuk régebbi házak felújítását, részleges vagy teljes átalakítását, utólagos hőszigetelését, út-, térburkolat készítést, minden olyan munkát, amely az építőiparhoz kapcsolódik.

Cég: K-Build System
Cim: 4551 Nyíregyháza-Oros Tujafa u. 36.
Telefon: 06/30/ 2891-659
E-mail: info@k-buildsystem.hu
Weboldal: http://www.k-buildsystem.hu

ALUKON GmbH – árnyékolástechnika

január 14, 2012
Kategóriák: Árnyékolástechnika 

Cégünk 1974-ben alakult Németországban, a mai napig az eredeti német minőséget képviselve. Az ALUKON Rendszerek garanciát, megbízhatóságot és hosszú élettartamot kínálnak használójuk számára.

Az ALUKON redőny rendszerek védelmet nyújtanak a betekintések-, külső zajok, betörőkkel szemben, valamint hőszigeteltségüknek köszönhetően nem engedik a szoba melegét elveszni.

Az ALUKON szúnyogháló kezelése egyszerűbb más társával szemben, ugyanis az úgynevezett klikk-klakk rendszerrel szúnyoghálónk felengedésekor nem csapódik fel, hanem egyenletes tempóban ereszkedik fel.

Az ALUKON garázskapu helytakarékosságának köszönhetően nem kell centizgetni a garázsba való beálláskor és kiálláskor.

Az ALUKON zsaluzia modern korunk egyik egyre kedveltebb árnyékolója, ahol a lamellák állíthatóságával Ön szabályozza a fény beesési szögét és mennyiségét otthonába.

Széles termékpaletta és színválaszték áll mindenki rendelkezésére!

Böngésszen weboldalunkon és keresse viszonteladóinkat az egész ország területén! Magyar területi képviselőnk segítségével könnyen eljuthat egy Önhöz közel lévő értékesítőnkhöz.

“Az Ön kívánsága – a mi rendszerünk”

Murvai István kőműves

Vállalom családi házak kivitelezését, átalakítás, felújítást, burkolást, hőszigetelést, gipszkarton szerelést, illetve mindennemű kőműves munkát. Hívjon bizalommal!

Munkákat vállalok: Budapesten, Pest megyében, Bács-kiskun megyében,  Fejér és Tolna megye egyes részein.

Elérhetőségeim:

Tel: 0670/614-7781.

E-mail:  picur8212@freemail.hu, steve7806@citromail.hu

Web oldal: www.murvai.hupont.hu

 

Következő oldal »