Vol-Vi 2004 BT

A cím mindent elárul.

A mi cégünk lassan tíz éve működik ugyanazon a néven. Nem vittük csődbe, nem változtattunk nevet. Szakembereink közül sokan már több mint 20 éve űzi mesterségét, állandóan fejlesztve azt az új technológiákat követve. Ennek köszönhetően a lakásfelújítást tökéletesen bonyolítjuk le. Ebbe beletartozik a kívánt és elengedhetetlen bontás, az azt követő kőműves munkák. Nyílászárók cseréje, új bejárati ajtó beépítése, ablakcsere. A kívánt ajtót és ablakot fából és műanyagból is legyártatjuk. Egyéb asztalos munkák, konyhabútor készítése, beépített szekrények gyártása is megrendelhető. Gipszkartonozás, ami ma már egy lakásfelújításnál bevett építési technika. Gépészet, amibe a vízszerelés, fűtésszerelés és a gázszerelés tartozik a hozzá járulékos engedélyezésekkel. Villanyszerelés, akár a hálózat bővítésével, új villanyóra felszerelésével és átadásával. Továbbá hidegburkolás, csempézés és járólap lerakása. Melegburkolás, parkettázás parkettacsiszolás, laminált padló lerakása. Szobafestés szakmunkái, úgy mint festés-mázolás és tapétázás. A felsoroltakat vállaljuk külön is, vagy mindent egybevéve lakásfelújítás generálkivitelezésben.

Cég: Vol-Vi 2004 BT.
Cim: Budapest 1239 Lórév u. 8.
Telefon: +36 20 570 1290
E-mail: volvi2004bt@gmail.com
Web lap: lakásfelújítás megfelelő kivitelezéssel!

Air Plastic Kft.

június 24, 2012
Kategóriák: Gipszkarton szerelés, Szigetelések, Dryvit, Zajvédelem 

Cégünk fő profilja a zajvédelem, melynek minden területén jártasak vagyunk. Szaktanácsadással, mérésekkel és kivitelezéssel tudjuk megoldani a belső és környezeti zajterhelési problémákat. Foglalkozunk még akusztikai tervezéssel, környezeti és belső zajméréssel, határérték feletti zajkibocsájtás esetén zajvédelem akcióterv kidolgozással, valamint zajvédelem kivitelezést is vállalunk. Kivitelezünk könnyűszerkezetes technológiával és hagyományos építészeti szerkezetekkel is zajgátló- és zajcsökkentő építményeket, épületszerkezeteket, kürtőket, burkolatokat.

Emellett gipszkarton falak és álmennyezetek, valamint az ezekhez kapcsolódó egyéb építészeti vagy szerkezeti elemek szerelésével, egyéb szárazépítési rendszerek alkalmazásával is foglalkozunk.

Air Plastic Kft
6758 Röszke Szántó Kovács J. u. 53.
Tel: 20/429-7244
Fax: 62/422-777
E-mail: info@airplastic.hu

Murvai István kőműves

Vállalom családi házak kivitelezését, átalakítás, felújítást, burkolást, hőszigetelést, gipszkarton szerelést, illetve mindennemű kőműves munkát. Hívjon bizalommal!

Munkákat vállalok: Budapesten, Pest megyében, Bács-kiskun megyében,  Fejér és Tolna megye egyes részein.

Elérhetőségeim:

Tel: 0670/614-7781.

E-mail:  picur8212@freemail.hu, steve7806@citromail.hu

Web oldal: www.murvai.hupont.hu

 

ANRO Webáruház – Épületdíszítés, energiatakarékos világítás

Webáruházunkban több mint 5 éve forgalmazunk belsőépítészeti, lakberendezési termékeket! Egyedülálló módon próbáljuk bemutatni a különböző termékeket weboldalainkon keresztül, amelyek tesztekben, beépítési útmutatókban, kiválasztási segédletekben, referenciafotókban nyilvánul meg. Honlapunkról ötleteket is elleshet saját lakása, háza felújításához, hiszen galériánkban több 1000 fotó között szemezgethet!

Lakásátalakításhoz, lakberendezésnek, világítástervezéshez termékeink:
– gipsz utánzatú díszek (beltéri-kültéri stukkó, díszléc, oszlopok, mennyezeti lapok, rozetták)
– lámpatestek (spotlámpák, mennyezeti lámpák, reflektorok, kültéri lámpák)
– energiatakarékos fényforrások (kompakt fénycsövek, fémhalogén izzók, LED fényforrások)
– LED szalagok (rejtett világításhoz, dekorációs fényekhez,  reklámtáblákhoz, árubemutatáshoz, kiállítási vitrinekbe, stb)
– függönykarnisok (mennyezetre, oldalfalra, fémből, fából, műanyagból, alumíniumból
– szőnyegek (hosszúszőrű Shaggy, dizájnos Arte Espina, tömör Mody FrieseZ

ANRO Épületdíszítés Kft – Épületdíszítés, led világítás webáruház
Internet: http://www.anrodiszlec.hu
Cím: 4220 Hajdúböszörmény Kemény János körút 18.
Telefon: 06-52-220-054
E-mail: info@anro.hu

Presztóczki László

Tevékenységek: * Új építések * Épület felújítások * Átalakítások * Hőszigetelő rendszerek / Drivit/ * Gipszkarton szerelés * Tető felújítás * Burkolás / hideg / * Térbetonozás * Térburkolat

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Rákóczi u. 108
Telefon: 06 30/ 244 88 02
Internet: http://www.placi69.fw.hu
E-mail: www.p.laci69@freemail.hu

Következő oldal »