Vol-Vi 2004 BT

A cím mindent elárul.

A mi cégünk lassan tíz éve működik ugyanazon a néven. Nem vittük csődbe, nem változtattunk nevet. Szakembereink közül sokan már több mint 20 éve űzi mesterségét, állandóan fejlesztve azt az új technológiákat követve. Ennek köszönhetően a lakásfelújítást tökéletesen bonyolítjuk le. Ebbe beletartozik a kívánt és elengedhetetlen bontás, az azt követő kőműves munkák. Nyílászárók cseréje, új bejárati ajtó beépítése, ablakcsere. A kívánt ajtót és ablakot fából és műanyagból is legyártatjuk. Egyéb asztalos munkák, konyhabútor készítése, beépített szekrények gyártása is megrendelhető. Gipszkartonozás, ami ma már egy lakásfelújításnál bevett építési technika. Gépészet, amibe a vízszerelés, fűtésszerelés és a gázszerelés tartozik a hozzá járulékos engedélyezésekkel. Villanyszerelés, akár a hálózat bővítésével, új villanyóra felszerelésével és átadásával. Továbbá hidegburkolás, csempézés és járólap lerakása. Melegburkolás, parkettázás parkettacsiszolás, laminált padló lerakása. Szobafestés szakmunkái, úgy mint festés-mázolás és tapétázás. A felsoroltakat vállaljuk külön is, vagy mindent egybevéve lakásfelújítás generálkivitelezésben.

Cég: Vol-Vi 2004 BT.
Cim: Budapest 1239 Lórév u. 8.
Telefon: +36 20 570 1290
E-mail: volvi2004bt@gmail.com
Web lap: lakásfelújítás megfelelő kivitelezéssel!

Építész Tervező, Kulcsrakész Generálkivitelező

Cégünk fő szolgáltatásai : épületek, házak, ipari és mezőgazdasági épületek generál tervezése és kulcsrakész generálkivitelezése. Szaktanácsadás, művezetés, igazságügyi szakértés. Tervezéstől a költözésig. Álmoktól a valóságig.

http://www.vargener.hu

0630 999-4337

info@vargener.hu

K-Build System

január 29, 2012
Kategóriák: Generálkivitelezés, Ház- és lakásfelújjítás 

K-Build System Cégünk az építkezés minden fázisát vállalja a tervezéstől a kivitelezésig, vagy akár ezek közül egy-egy munkafázist is, az ország egész területén. Vállaljuk régebbi házak felújítását, részleges vagy teljes átalakítását, utólagos hőszigetelését, út-, térburkolat készítést, minden olyan munkát, amely az építőiparhoz kapcsolódik.

Cég: K-Build System
Cim: 4551 Nyíregyháza-Oros Tujafa u. 36.
Telefon: 06/30/ 2891-659
E-mail: info@k-buildsystem.hu
Weboldal: http://www.k-buildsystem.hu

Proincont Kft.

július 17, 2011
Kategóriák: Építésügyi szakértő, ingatlan értékmeghatározás 

Ön vállalkozása,vagy ügyfele ingatlanszerződés, ingatlanérték, ingatlan műszakitartalom  vonatkozásában bírósági peres eljárás elé nézhet.

Bizonyítások ügyvédi  kidolgozásához, mediatorok eljárásában tényszerű ingatlanértékbecslés, kiegészítő igazságügyi szakértői vélemények készítése. Pályázati ellenőrzések során vitatottá válhat épület értéke, termőföld értéke! Hagyatéki perekben, válás-vagyonmegosztás ügyeiben, adásvételi szerződésekhez a szakszerű ingatlan értékmeghatározás szinte  nélkülözhetetlen!

II. Lakossági igények kielégítésére egyszerűsített szolgáltatásokkal a társasházak, lakásszövetkezetek, közösségi létesítmények, üdülőszövetkezetek értékmeghatározása, a lakossági körben végzett építési beruházások, kivitelezések független szakmai véleményezését, átvilágítását biztosítjuk!

Szakmai munkánkban könyvvizsgáló – ügyvédi irodák – revizor – vezető gazdasági igazságügyi mediator – műszaki igazságügyi szakértő – könyvelő – építési költségszakértő kollégákkal veszünk részt a feladatok érdemi tartalmához igazodóan.

Előzetes konzultáció egyeztetés:06-305-992-842 (10h-18h)

E-mail:gazdasagi.ugyek@index.hu

http://controll-gazdasag.5mp.eu

Erdélyi és Társa Kft.

január 27, 2011
Kategóriák: Generálkivitelezés, Műszaki tervezés, ellenőrzés 

Vállalkozásunkat 1991-ben alapítottuk. Több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezünk az építőipar területén. Különféle épületek teljes körű tervezésével, beruházásának bonyolításával, generál-kivitelezésével és alapvető márkás építőanyagok forgalmazásával foglalkozunk.

Cím: 8300 Tapolca, Fő tér
Telefon: +36.87.415100; +36.87.510789
Fax: +36.87.415100; +36.87.510789
Internet: http://www.ebbe.co.hu
E-mail: hq@ebbe.co.hu

Következő oldal »