Vol-Vi 2004 BT

A cím mindent elárul.

A mi cégünk lassan tíz éve működik ugyanazon a néven. Nem vittük csődbe, nem változtattunk nevet. Szakembereink közül sokan már több mint 20 éve űzi mesterségét, állandóan fejlesztve azt az új technológiákat követve. Ennek köszönhetően a lakásfelújítást tökéletesen bonyolítjuk le. Ebbe beletartozik a kívánt és elengedhetetlen bontás, az azt követő kőműves munkák. Nyílászárók cseréje, új bejárati ajtó beépítése, ablakcsere. A kívánt ajtót és ablakot fából és műanyagból is legyártatjuk. Egyéb asztalos munkák, konyhabútor készítése, beépített szekrények gyártása is megrendelhető. Gipszkartonozás, ami ma már egy lakásfelújításnál bevett építési technika. Gépészet, amibe a vízszerelés, fűtésszerelés és a gázszerelés tartozik a hozzá járulékos engedélyezésekkel. Villanyszerelés, akár a hálózat bővítésével, új villanyóra felszerelésével és átadásával. Továbbá hidegburkolás, csempézés és járólap lerakása. Melegburkolás, parkettázás parkettacsiszolás, laminált padló lerakása. Szobafestés szakmunkái, úgy mint festés-mázolás és tapétázás. A felsoroltakat vállaljuk külön is, vagy mindent egybevéve lakásfelújítás generálkivitelezésben.

Cég: Vol-Vi 2004 BT.
Cim: Budapest 1239 Lórév u. 8.
Telefon: +36 20 570 1290
E-mail: volvi2004bt@gmail.com
Web lap: lakásfelújítás megfelelő kivitelezéssel!

OBEX Kft.

március 15, 2013
Kategóriák: Homlokzat felújítás, Hőszigetelés 

A cég épületek utólagos szigetelésével foglalkozik. Vizes falak, pincék, épületszerkezetek utólagos talajnedvesség elleni szigeteléseit végzik, a legmodernebb technológiák alkalmazásával, úgy mint acéllemez besajtolás, nyomás alatti injektálás, falvágás, kenhető szigetelések. Ezeken kívül műszeres épületdiagnosztikával, hőkép, és hőtérkép készítéssel is foglalkoznak. Kiváló referenciákkal és panaszmentes ügyfélkőrrel büszkélkedhetnek.

Cég: OBEX Kft.
Cim: 2192 Hévízgyörk, Széchenyi u. 18.
Telefon: 06-30-9501-306
E-mail: vizesfalak@gmail.com
Weboldal: http://szigeteles.net

Arany Kastély Kft.

Az Arany Kastély Kft. segít Önnek megvalósítani elképzeléseit otthonában. Legyen az felújítás, átépítés vagy generálkivitelezés, a tervezéstől a kulcsrakész átadásig szakmailag felkészült csapatunkkal állunk rendelkezésére.

Cégünk főként Fejér megyében és környékén vállal építőipari kivitelezést, illetve ehhez kapcsolódó tervezést, felújítást. “A körülöttünk levő teret értékessé tevő munkával hozzuk el a holnapot.”

Arany Kastély Kft.
Cím: 1076 Budapest, Thököly u. 22.
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Pozsonyi u. 86.
Tel: +36703331978
E-mail: info@aranykastely.hu
Web: www.aranykastely.hu

Passzívház 2020 Kft.

A Passzívház 2020 Kft. építőipari tevékenységhez kapcsolódóan végez kivitelezési munkákat. Többek között generál kivitelezést, passzív ház építését, családi házak energetikai korszerűsítését végezzük, valamint ács tető szerkezet építést, felújítást, átalakítást vállaljuk alternatív energia felhasználásával.

A vállalkozásunknál a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy a megrendelő az elvégzett munka után megelégedve távozzon.

Cég: Passzívház 2020 kft
Cim: 3064 Szurdokpüspöki Béke út 7
Telefon:06304704441
E-mail:100csaladihaz@gmail.com
Weboldal:http://www.100csaladihaz.hu

Aura Építő Team

június 18, 2011
Kategóriák: Szolgáltatók, építőipari szolgáltatások 

Cégünk teljes körű, garanciális lakásfelújításokkal foglalkozik. Tevékenységi köreink többek közt:

 • villanyszerelés
 • vízvezeték szerelés
 • fűtés szerelés
 • kémény bélelés
 • kőműves munkák
 • gipszkarton szerelés
 • hideg burkolás
 • parkettázás
 • szobafestés, mázolás
 • fürdőszoba, konyha építés
 • külső hőszigetelés

Aura Építő Team

Budapest

+3620/446-1289

email: robert.auracolor@gmail.com

web: http://lakasfelujitas.co.cc/

Következő oldal »