Csempeszalon

október 14, 2012
Kategóriák: Burkolóanyagok, Épületgépészet, Belsőépítészet 

Megérkeztek bemutatótermünkbe a legújabb olasz és spanyol csempék, csaptelepek, fürdőszoba bútorok mintái. Ha felújítás előtt áll vagy egy új fürdőszobát szeretne kialakítani, itt a lehetőség, hogy a legjobb minőségű új design szerint gyártott burkolatokból, fürdőszoba felszerelések közül válogasson. A kényelmes jól kialakított fürdőszoba mindenkinek jár. Hosszú időre tervezett beruházás, ezért a megalapozott döntéshez szakmai segítséget adunk. Megtervezzük a fürdőszobát, elkészítjük a pontos csempe kiosztást, kiszámoljuk a költségeket. A szép minőségi csempét, csaptelepet, fürdőszoba bútort és felszereléseket nálunk korrekt, megfizethető áron talál. Jöjjön el hozzánk, tapasztalja meg, milyen érzés egy olyan fürdőszoba bemutatóteremben vásárolni, ahol az elégedett vevő a legfontosabb. Késő estig nyitva tartunk, hogy munka után is kényelmesen tudjon fürdőszobájához, nappalihoz, konyhához csempét, padlólapot válogatni.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10:00 – 20:00
Szombat: 10:00 – 19:00
Vasárnap: 10:00 – 18:00

Burkolat webáruház

Burkolat webáruházunk Opoczno, Paradyz, Tubadzin, Cersanit és egyéb hidegburkolatok árusításával foglalkozik. A 2006-ban alapított furdoszobacenter.hu internetes szakáruház, a 12 éve működő Cer-gres csempe és fürdőszoba kerámia központ alapján jött létre.

A furdoszobacenter.hu cég nagy raktárkészletét, a raktárközpont és a neves gyártókkal való évekre visszanyúló együttműködés biztosítja. Ennek köszönhetően a megrendelések teljesítése gyors, internetes áraink pedig a hagyományos üzletekkel szemben, átlagosan 30%-kal alacsonyabbak.

Oldalunkon fürdőszoba csempe, konyha csempe, terasz burkolat, padlólapok, járólapok, lépcsőlapok széles skálája kapható.  Emellett szaniterek forgalmazása, grafikai látványprojekt készítése is szolgáltatásunk.

Weboldal: furdoszobacenter.hu

Varte Csempecentrum

január 22, 2011
Kategóriák: Burkolóanyagok 

Csempe, fürdőszoba, laminált parketta, üvegtégla szakkereskedés! Több ezer termék egy helyen! Látogasson el bemutatótermünkbe vagy weboldalunkra.

Cím: 1047 Budapest, Megyeri út 7/A
Telefon: 06 1 272 09 86; 06 70 948 4730
Fax: 06 12 72 09 87
Internet: www.csempecentrum.hu
E-mail: info@csempecentrum.hu