Végtelen Kényelem – Sarkogarnitúra

május 30, 2011
Kategóriák: Bútorasztalos 

Vállalkozásunk 1996 óta foglalkozik bútorokkal. Kezdetben javítással, bútorfelújítással foglalkoztunk, majd néhány év után kezdtünk bele a bútorgyártásba. Először heverőket, franciaágyakat készítettünk,  ezek után készítettük el az első ülőgarnitúránkat, kanapénkat.

Mikor kellő tapasztalatra tettünk szert elkezdtünk egyedileg tervezni bútorokat. Tervezésnél nagy hangsúlyt kapott a kényelem és a használhatóság  Bútorainkhoz a legjobb alapanyagokat használjuk fel, hogy a minőség mindig megfelelő legyen. Ezzel egyidejűleg áraink a lehető legkedvezőbbek. Ülőgarnitúráink elemesek így az önnek legideálisabb összeállítást tudjuk adni. Négy eltérő típus, majd félszáz elem, nagy marhabőr választék és több mint 500 féle szövet közül választhat.

A hatalmas méretválaszték mellet minden elem különböző funkciókkal rendelhető. A vásárló megtalálja a számára legideálisabb sarokgarnitúrát, ülőgarnitúrát, fotelt és kanapét. Ha ön egy kanepét vagy egy sarokgarnitúrát szeretne, akkor választhat, hogy nyitható, fiókos vagy fix legyen. Bútoraink megvásárolhatók szinte az ország egész területén. Látogasson el a honlapunkra  és keresse meg az Önhöz legközelebbi viszont eladónkat.

Weboldal: www.vegtelenkenyelem.hu
Email: info @ vegtelenkenyelem.hu

2!)*EL9A2l7I