Erzo Bt. – burkolás

március 10, 2015
Kategóriák: Burkolás 

Burkolás, hideg burkolás, burkoló

2000-ben alapítottuk társaságunkat, azóta is töretlen maximalizmussal vállalunk burkolási munkálatokat. Nekünk minden munka egyforma örömet okoz, amikor a befejezés után elismerik az eredményt.
Az elégedettség maximális mértékegysége: Erzo Bt

Cég: Erzo Bt
Cim: 1091 Budapest Üllői út 95
Telefon: 0670 9491505
E-mail: erzoburkolo@gmail.com
Weboldal: http://erzo.ewk.hu

Vol-Vi 2004 BT. – lakásfelújítás

Cégünk az építőipari szolgáltatások közül a felújítási munkákat vállalja. Lakásfelújítás,vagy családi ház felújítása.  Ebbe a témakörbe tartozó szakmai munkákat viszont külön-külön is elvégezzük.  Ez lehet gipszkarton szerelés, szobafestés, nyílászárók cseréje, különböző asztalos ,vagy kőműves munkák és burkolás.

Cégünk lakások, családi házak felújításával, korszerűsítésével foglakozik. Lakásoknál természetesen csak belső munkák, ( teljes átalakítás és korszerűsítés generálkivitelezéssel. ) míg családi háznál többféle külső felújítás és átalakítás kivitelezésével is állunk rendelkezésére. Melléképületek bontása vagy építése, kocsibeálló illetve járdák készítése, homlokzatszigetelés.
Az felújításhoz szükséges anyagbeszerzést mi végezzük, és bizonyos ügyintézésekben segítünk.

Cég: Vol-Vi 2004 BT.
Cim: Budapest 1239 Lórév u. 8.
Telefon: +36 20 570 1290
E-mail: volvi2004bt@gmail.com
Weboldal: http://www.volvi.hu

Vagner Kft.

A legkisebbtől a legnagyobbig Ingyenes árajánlat Mindenféle, ami a ház és lakáshoz kell – Felújítás – burkoló munkák – gipszkartonozás – Kőműves munkák – Dryvitozás homlokzatjavítás és festés – Utólagos szigetelés – Ajtó ablak csere – Falazás, vakolás – Kerítés építése.

Cím: 1238 Budapest, Hintó u
Telefon: 06-20-968-88-91
Internet: www.vagnerkft.hu
E-mail: vagner@t-online.hu