Ad Astra Vill kft

Az Ad Astra Vill kft vállalja egyéni és céges megrendelői részére tv antenna parabola antenna szerelését javítását műholdvevő szett telepítését motoros antenna felszerelését beállítását. A nagyobb szolgáltatók mint a Mindigtv, UPCdirect Digitv vevőit hivatalos antennaszerelő minőségben helyszíni szerződéskötéssel várjuk. A földi digitális antennákat a Mindigtv eléréséhez műszeres jelerősség méréssel és műszeres antenna beállítással végezzük a megfelelő vétel eléréséhez. Biztonságtechnikai szolgáltatásaink a lakásriasztó szerelés biztonsági kamerarendszer (CCTV) szerelés és elektronikus vagyonvédelmi központ telepítése Budapesten és Pest megyében. Kábeltévé hálózatok és kábeltv rendszerek kiépítését, lakáson belüli antenna jelelosztást erősítő szerelést akciós áron végezzük. Akár két év garanciával és ingyenes kiszállással rendelheti meg szolgáltatásainkat szakképzett antennaszerelő és riasztószerelő munkatársainknál. Nézze meg Referenciáinkat honlapjainkon: adastravillkft-antenna.hupont.hu vagy adastravillkft-antenna-riaszto.hu Antennaszerelési és riasztószerelési akcióinkról érdeklődjön telefonon a 06 30 9703051 es telefonszámon

Redlight Security

március 22, 2011
Kategóriák: Vagyonvédelmi eszközök, Vagyonvédelem 

Riasztó rendszerek, tűzjelző rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek ( cctv ), beléptető rendszerek telepítésével, javításával, karbantartásával foglalkozunk.  A biztonságtechnikán túl egyéb gyengeáramú berendezések és rendszerek javításával, telepítésével is foglalkozunk.  A szakmai tapasztalatunk több mint 25 év.

A fő működési területünk: Baranya, Tolna, Somogy megyék és  Budapest

email: kustos.janos@t-online.hu

telefon: +36 30 4455441

Biztonsági kamera szerelés, riasztó szerelés

február 22, 2011
Kategóriák: Vagyonvédelem, Vagyonvédelmi eszközök, Vagyonvédelem 

Az otthonbiztonság.hu – biztonságtechnikai portál célkitűzése, hogy a civil és az üzleti szféra számára biztosítsa, a hatékony és megfelelő ár/érték arányú biztonságtechnikai eszközöket, szolgáltatásokat, mint.:

Jelmondatunk.: “Gondoljon a biztonságra velünk!

Weboldalunk.: www.otthonbiztonsag.hu

Riasztó, lakásriasztó és kamerarendszer szerelés

Praktiker Security Alarm Biztonságtechnikai és Kereskedelmi Kft, Székesfehérvár

Cégünk 1998 óta foglalkozik elektronikus biztonságtechnikai rendszerek tervezésével és szerelésével. Több, mint 30 évnyi tapasztalat és gondosan válogatott alkatrészek garantálják az általunk telepített riasztók, lakásriasztók, tűzjelzők, beléptetők és más rendszerek minőségét és időállóságát.

Szolgáltatásunk kiterjed:
riasztó, lakásriasztók
biztonsági kamerák
tűzjelző rendszerek
beléptető rendszerek
mechanikus védelem: zárlati rendszerek, zárak, rácsok
páncélszekrények, bútorszéfek
szaktanácsadás

Címünk: 8000 Székesfehérvár Királykút Ln. 20.

Honlapunk: www.praktikersecurityalarm.hu

Őrködő Vagyonvédelmi Szolgálat Biztonságtechnikai E. C.

január 28, 2011
Kategóriák: Vagyonvédelem 

Adósságkezelés, magánnyomozás, névhasználat, biztonságtechnika, távfelügyelet, objektumőrzés. szolgáltatásaink részletes leírásáért látogasson el honlapunkra.

Cím: 3023 Petőfibánya, Hegyalja út 21.
Telefon: 06-70-312-1617
Internet: http://www.gportal.hu/orkodo
E-mail: orkodo@gline.hu