Tisza Ablak kft

április 8, 2012
Kategória: Nyílászárók 

A Tisza Ablak kft egyik küldetésének tartja a különféle beltéri ajtók professzionális és magas színvonalú gyártását. Beltéri ajtóink különféle mintában és anyagban kaphatók. Azok is megtalálják az ideális beltéri ajtókat, akiknek a pénztárcájuk nem engedik meg a magas minőségű, drága ajtókat, hanem sokkal inkább az ár és érték arányú beltéri ajtókat keresik.

Beltéri ajtóink 103 féle mintában kaphatók, de akár egyedi elképzelések alapján is képesek vagyunk elkészíteni az Ön által megálmodott beltéri ajtókat. Az ajtók 50 különböző faszinezetben kaphatók, de több teljesen egyéni színben, a RAL skála teljes egészében előállítható. Mivel ezek a beltéri ajtók teljes egészében úgy készülnek el, hogy utólag is beépíthetők, ezért mindenki ráér megvásárolni az építkezés, vagy a felújítás legutolsó szakaszában. Így a megrendelő akár a fal színének és a bútoroknak a harmóniájában tudja kiválasztani az ideális beltéri ajtót.

Beltéri ajtóink tartós szerelvényekkel, zárak, pántokkal készülnek, ez biztosítja a hosszú élettartamot, a minőséget és a megbízhatóságot.

A festett mdf beltéri ajtók kiváló értékűek és áraikban is teljes mértékben megfelelnek minden igénynek. Azok számára lehet ideális az mdf beltéri ajtók, akik elsősorban a kedvező árfekvés miatt szeretnének fehér színű, festett beltéri ajtót.

Az mdf beltéri ajtók minőségi felülettel rendelkeznek, UV állók, nem sárgulnak meg, és nem igényelnek újrafestést sem. Előnyük, hogy nem csak fehér színben, hanem a RAL skála minden színében megrendelhetők.